HELT ENKELT EN BRA VECKA

Vilken bra vecka jag haft! Den började med tre dagar ledigt, som otroligt nog sammanföll med Alex ledighet dessutom. Vi sov och sov en massa, spelade minigolf, åt glass i solen, slog lite golfbollar på ranchen, åt mat och kollade på fotboll på olearys och hälsade på Lennart i Engesberg. Sen började jobbet igen, men roligheterna tog inte slut för det. På torsdagskväll träffade jag amme för en planerad grillkväll, men som fick bli tacokväll istället på grund av det förbannade regnet. En massa snack och ätande, en riktigt mysig kväll! På midsommar jobbade jag och spenderade kvällen ute i stugan. Svinkallt men mysigt och härligt ändå! Vi sov kvar där och bara tog det lugnt. På lördagen var jag och Alex på bio och käkade middag med Mikko och Louise, verkligen trevligt att träffa dem igen. Bra kväll! Efter jobbet på söndagen fick jag äntligen träffa skäris och Johanna! Sofia som varit i USA ett år, så kul att få ses igen! Och även Johanna, som jag inte träffat ordentligt sen innan jag åkte till London. Ett väldigt bra avslut på en väldigt bra vecka! 





Två bilder från jobbet, på midsommar fick vi besök av herr påfågel, som inte direkt är rädd för att komma nära. Och vi har haft det lugnt de senaste dagarna när det varit så deppigt väder, så då har vi pimpat våra kassalådor istället! Snyggt va?


GOOD TIMES

Jag har haft en väldigt bra vecka. Varvat med diverse jobb har det hunnits med en del skoj!





Filip och Fredrik i Globen, helt fantastiskt. Dessutom en natt och två dagar i huvudstaden med Alex, alldeles underbart var det. 






Treårskalas för tuvisen, bästa lilla tjejen. 



Grillning, kubb och fotboll med härliga entrégänget från Furuvik!



Studentfirande för Philip och hans kusin Anna, vilket slutade med gemensam röjdans på altanen tillsammans med Annas klass. Alltså deras mormor, vilken stjärna!


SOLIGT I SEGA SANDVIK

Furuvikssäsongen är nu igång på riktigt! Skönt att få in lite rutin och få träffa folk igen. I lördags blev det två timmar i entrén och elva timmar på spel, när jag ramlade ner i sängen vid halv ett tog det inte många sekunder innan jag sov sött. Vilken otroligt lång dag det blev. 

Idag jobbar jag i Sandvik, lika långsamt som vanligt. Men det här är mitt enda pass i Sandvik under hela juni, så jag ska inte klaga. Jag har dessutom fått sälja ett åkband, wihoo! Något att redovisa i slutet av dagen, yes! 

Ikväll ska jag dessutom få rå om familjen, fika och bio väntar. Det är nämligen pappas födelsedag idag! Hurraaaaa!

Och på torsdag åker jag och min fina till Stockholm för sommarens två semesterdagar. En natt på hotell och Filip & Fredrik i Globen, plus en massa mys såklart. Nu håller jag tummarna för fint väder!

RSS 2.0