SOLIGT PÅ GRÄSIS

Jag har spenderat mycket tid ute i stugan nu den senaste tiden, men vem kan motstå när det är sånt härligt väder? Och det är bara så vackert här ute tycker jag. Himla fridfullt. Åkte ut hit ikväll med mamma och pappa, vi har suttit ute på bryggan i kvällssolen och nu ligger de och sover i soffan bredvid mig framför tvn. Så går det när man är på ölprovning en helt vanlig torsdag. Imorgon påbörjar vi projektet att måla huset och sen väntar fotboll strömvallen, lilleman spelar. 



Gud, får aldrig nog av att ta en massa bilder här haha

I veckan har jag åkt runt på lite förskolor för att öka chanserna att få bli timvikarie. Inte helt lätt. Idag var jag till lindbacka förskola och hälsade på där Anna jobbar, och fick gosa med Tonys lilla Emelie. Har aldrig träffat någon gosigare, åh vilka kramar jag fick! Jag som inte ens trodde att hon skulle minnas mig. Det gjorde det verkligen värt att åka ut dit! 
En två och ett halvt år gammal bild på gobiten, fortfarande lika gullig


PÅSKEN

Påsk har det varit. En bra påsk måste jag säga. Lördag, söndag och morgonen idag spenderades ute i stugan. Letat efter påskägg, ätit god mat, målat ägg med kritor, bakat bullar, spelat kubb och boule, bastat, tagit årets första dopp (jag njöt inte direkt), haft släkten på lunch, promenerat, läst bok i solen och ätit laxmackor med Östbergs. En solig men blåsig påskhelg, som varit väldigt bra. 







Nu sitter jag ute på altanen hemma och njuter av solen, vilket jag gjort större delen av dagen. Planerar att stanna kvar här ett tag till, innan jag ska ta mig ut på en löprunda. Hoppas på att det inte blir fullt lika tungt som förra gången... 


TROLLET TUVA

Nämen hörrni. Nu är jag väl alldeles för dålig på att blogga. Men så kan det vara. Den senaste tiden har jag varit på bio, åkt på en dagstrip till Örebro, sett lillebror spela match, myst med soffan, träffat världens goaste kiropraktor, varit ute och sprungit för första gången på ett halvår (vilket resulterade i andnöd, kramp och en extrem träningsvärk nu efteråt), åkt tur och retur till Uppsala med mamma och spenderat mycket tid med Alex.




Så här såg jag alltså ut efter min löpningscomeback, i l l a. 

Idag har jag fått en halvtimme av träningstips från ovan nämnda kiropraktor, blivit bjuden på mumsig lunch av Alex och sedan spenderat eftermiddagen och kvällen ute i trödje. Hämtade tuvisen på dagis, lekte en massa och blev bjuden på grillat och efterrätt till middag. Det var så kul att få träffa Danne och Stina också. Fick kramas och mysa med lilltrollet när det var läggdags dessutom, gosigt. Sån himla härlig onsdag!
Här har ni lite bilder!







GRÅTT

Åh vilket tråkigt väder det är idag. Såna här dagar längtar jag lite tillbaka till London, där är det åtminstone varmare. Så idag har jag knappt lämnat huset. Vaknade upp vid halv åtta av borrande och sågande nerifrån (en fuktskada i vardagsrummet ska nu fixas till) och tack för det kände jag, omöjligt att somna om då. Och bredvid mig låg Alex och sov så sött, opåverkad av såna störningsmoment som vanligt. En lugn förmiddag, sa sedan hejdå till Alex och efter det har jag bland annat rensat min byrå. Saaaatan så mycket skit jag hade där. Ungefär så kommer min dag fortsätta, varvar städning och rensning med serier. Skönt. 

Var och såg Gefle möta AIK igår på strömvallen, vilket var kul! Kul att se GIF spela roligare fotboll, men surt som fan att de förlorade. Inte rättvist. Senast jag kollade på fotboll live var på Emirates, måste säga att det ändå var en liten (läs: stor) skillnad på både arena, publik och spelet haha. Men det är charmigt med. Det värmde i hjärtat de få gånger man hörde den lilla gifklacken sjunga, AIK var rejält överlägsna om man säger så. Sky blues kämpar på ändå, all kredd till dem!


LÖRDAGSMORGON

Under de senaste dagarna har jag haft picknick i bouloungern, varit på gasta med trevligt sällskap och sett Christoffer Appelquist med flera, agerat läxhjälp, uträttat ärenden och myst en massa. Spenderande även en halvtimme utelåst hos Alex häromdagen. Sådär kul var det. Imorse vaknade jag tidigt efter en i princip sömnlös natt, att jag aldrig kan få sova ordentligt. Idag ska Alex firas med släkten, så ser fram emot god mat och tårta, mmm. 






FÖRSTA APRIL

Mitt lilla lamm fyller ju tjugo idag, helt otroligt. Grattis gullis!! Stor nu ju! Gjorde ett givet besök på systemet och en present fick han av dem också, alkoholfritt bubbel. Satan vad gott det var! Ska börja köpa sånt alltså. 

Ikväll fick jag för första gången åka med min stora, långhåriga lillebror när han övningskörde. Så duktig han är! Fick ge honom lite tips och råd och kände mig duktig en stund. Vi åkte ut till köpis med mamma för att leta ny kaffebryggare, vilket var ett väldigt projekt. Brydde mig inte direkt så mycket om det, jag dricker ju inte ens kaffe, ville mest bara se hur Jacob körde. Hehe. 


Någon jag märkt med mig själv under den sista tiden, nu när jag börjar bli så gammal och klok liksom, är att jag blir mer stolt och exalterad för andras skull än min egen. Ofta i alla fall. Som idag av två anledningar. Jag kände mig nästan gladare idag över att Alex äntligen fyllde 20 än vad jag gjorde när jag själv fyllde år. Och när jag satt i baksätet idag och såg Jacob köra blev jag mer stolt över honom än vad jag var över mig själv när jag började behärska bilkörningen. Vad är det om? Hur kan det vara så liksom. Men det är en ganska trevlig känsla det med, att känna så starkt med och för andra. 

RSS 2.0