RELAX

Vilken härlig dag jag har haft! Dagen började med en lugn frukost framför Nyhetsmorgon (älskar att vakna till liv med det på tv), ensam då Alex ganska spontant åkte hem till Gävle igår kväll och blir kvar där över helgen. Sen cyklade jag till Alexandra i regnet för att åka med henne till gustavsvik där vi mötte upp Malin, Isabelle och Andrea. Vi skulle ha en dag på relaxen! Så hiiiiimla mysigt. Massa bubblande, bastande, god mat och framförallt en hel del prat och skratt. Skratt bjöds det definitivt på när vår vm-konstsimmerska Malin skulle hålla en lektion i konstsim för oss. Herreguuuud vad svårt det var! Men roligt, vi såg mer ut som drunknande flodhästar än något annat haha. Vi åkte också lite rutschkanor vilket gjorde oss till barn igen, skönt att bara ha kul och slippa tänka på skolan och allt! Hade en mobilfri dag, så jag har tyvärr inga bilder. Kan kanske bjuda på några snygga från konstsimmet sen om jag får några skickade till mig!
Efter att ha blivit alldeles mosig och härligt trött gick jag och Alexandra ner på stan för att prova ut glasögon åt henne och kika runt lite, innan jag handlade lite mat och bussade hemåt. Fick alltså en fredagskväll för mig själv, men det gör inte så mycket. Är så trött ändå! Ätit en massa gott plock med, och kämpat med en vinflaska med kork. Vi hade tydligen ingen korkskruv, men alltså hallå. Varför inte bara ha skruvkork på fanskapet?? Så det blev vatten för mig istället. Lika bra det insåg jag sen, jag skulle ju knappast dricka upp en flaska själv. Och nu är det idol. Tycker Lisa är helt otrolig! Skickade till och med iväg en röst (jag vet, vad händer liksom?), sex kronor kunde jag ändå offra. Men snart somnar jag sött!


Förresten, galet var grått det har varit på sista tiden. Men i veckan hade vi blå himmel och sol en dag, och ååh vilken lycka! Så här såg det ut på cykelturen på väg till skolan då:





EN MÅNAD

Efter torsdagens tentalycka hade jag plötsligt en helt ledig fredag framför mig, vilket inte alltid händer! Så då följde jag mammas råd och tog mig ner på stan och unnade mig nåt fint. Nåt fint den här gången blev en kofta som jag kollat på länge och en nu träningströja. Så fort mitt halsont är över ska träningen ta fart, längtar!! Nu kör jag på promenader och luuuugn nybörjaryoga här hemma i väntan på att bli frisk, alltid något det med. Men tillbaka till fredagen, köpte lite julpynt och grejer med, ska bli så mysigt med december, advent och jul snart! Åt också lunch med Malin, där vi lyckades få både lunch, efterrätt och dricka för 60 kronor, ibland är det bra när köket gör bort sig! En härlig dag, som avslutades med hemmagjorda burgare och idol! 

Igår tog jag en morgonprommis innan vi åkte ner till stan igen, för att byta en radio som inte fungerade. Ja, vi köpte en radio, en billig en. Ännu mer pensionärsvarning, men det är ju så himla mysigt att lyssna på radio! Men den fungerade som sagt inte, så vi åkte ner för att byta den och köpa de sista julgrejerna som jag inte fick med mig hem själv. Bland annat väääärldens gulligaste glöggmuggar! Och jag längtar så tills jag får börja göra det lite juligt här, med betoning på lite. Vi kommer ju inte ens vara här över julen (exakt en månad till NY idag!!!) men någon ljusstake och så måste man ju ha. 


Nu myser jag framför Nyhetsmorgon medan Alex sover så sött och mumlar lite i sömnen. Gosigt. Men snart får han faktiskt ta och vakna! 

WIIHOOOOOOO

Vilken dag jag haft! Imorse kändes allt så tungt. Jag fick för några veckor sen veta att jag kuggat på första tentan vilket var ett sådant hemskt nederlag och aldrig har jag nog varit så besviken på mig själv som då. På lördag är omtentan och den här veckan har jag kämpat med både plugg till det och även till seminariumet vi hade idag. Jg kände mig om omöjligt sämre på det jag skulle ha omtenta på och seminariumet gick inte alls bra, så humöret innan lunch var inte på topp. Så gick jag och Alexandra för att hämta ut våra gamla tentor för att kika på och jämföra med inför min omtenta, men då märker vi att nåt är fel. De har rättat den fel! Så efter mycket om och men, springandes fram och tillbaka för att hitta rätt person att prata med, visade det sig till slut att de gjort fel. Jag hade inte alls kuggat! De hade räknat fel med 4,5 poäng! Så katastrofalt dåligt av lärarna, snacka om att jag mått dålig i onödan, och framförallt pluggat en massa som jag inte behöver göra. Men det spelar ingen roll nu, för jag är SÅ lycklig över att jag klarade den! Tack o lov!


HEMMA

De senaste veckorna har jag...

Myspluggat




Varit på kvällsutflykt med hjärtat 

Pluggat hemma hos Andrea...
...där hunden Denver envisades med att somna på mina fötter 

Haft en läskig ansiktsmask

Tentapluggat och druckit kaffe (!!)

Sett den första snön falla...

...och skyddat mig från den genom att se ut som rödluvan 





Åkt hem till Gävle och firat min stora lillebror på artonårsdagen! Samma dag överraskade vi även Elin med trerättersmiddag och en härlig kväll (vi hade tydligen så kul att det glömdes bort att ta så mycket bilder). Så himla bra tjejer det där<3


Fick också se gefle rädda allsvenska kontrakten på anrika. Hurra!!

Och sen kom vi hem igen. Och jag blev sjuk. Så i torsdags vaknade jag med feberfrossa och fick ta mig igenom ett seminarium fullproppad med alvedon, men det gick nog ganska bra ändå. Igår var jag också febrig men idag börjar det lätta, äntligen. Dock sitter halsontet i vilket är så sjukt drygt. Hatar att ha ont i halsen!! Speciellt som nu när det gör så förbannat ont och inget hjälper, det är inte okej alltså. Jaja. Håll ut. 

Igår gjorde jag en supergod fuskcheesecake till efterrätt framför idol, och det blev lite kvar=efterrätt ikväll. Mums! Och imorse hade vi en riktig mysfrukost framför nyhetsmorgon, så himla härligt! Nu hasar jag runt och städar och vilar om vartannat. Det blir en lugn dag med en promenad lite senare, så får det vara när man är sjuk!


RSS 2.0