CHECK PÅ DEN

Nu har betyget för första kursen kommit in, så nu kan jag på riktigt lägga bort den och bocka av första terminen! Wihoo! Fick också tillbaka tentan från helvetet som vi hade för någon vecka sen, och sjukt nog lyckades jag få till ett VG, vilket är helt sjukt! Var inte ens säker på att klara den så det känns helt fantastiskt, och så konstigt. Hur gick det till??
Känns bra med träningen nu också, förra veckan blev det fyra pass på gymmet och två powerwalks. Så himla skönt att vara igång på riktigt! Igår sprang jag dessutom fyra kilometer vilket kändes så fantastiskt! Wihoo igen! 
Har nyss kommit in efter världens halkigaste promenad, vägarna var som isbanor haha. Men solen lyser! I eftermiddag ska jag in till skolan för att göra del två i en undersökning jag är med i, där de forskar inom hjärt- och kärlsjukdomar. Så nu har jag gått omkring med en stegräknare runt midjan i en vecka och idag ska den äntligen av! Den har inte varit helt kul att ha med dygnet runt i princip. Men kul att kunna hjälpa till i forskningen i alla fall!


Det här möttes jag av på snapchat för ett tag sen. Himla oskönt alltså, snacka om att känna sig ensam haha

RSS 2.0