I'M BACK

Så där!
Efter två års uppehåll från bloggandet gör jag nu comeback, dock på en ny blogg. Kände att jag inte mådde så bra av att se inlägg skrivna av mitt 15åriga jag.

Men i alla fall, känns bra att börja blogga nu igen, nu när inget i mitt liv är som det brukar. Det är läge för mig att börja skriva av mig.

Det här första inlägget skriver jag faktiskt på Alexanders dator, i hans nya lilla rum i Uppsala. Mina fina pojke som plötsligt blivit en Uppsalastudent. Idag, as we speak faktiskt, befinner han sig för första gången på universitetet där han ska spendera de närmsta fem åren (!!) för att till slut bli civilingenjör. Skittråkigt enligt mig, men intressant enligt honom. Tur det då, att det är han och inte jag som ska plugga.

Jag däremot, kommer i september sätta mig på ett plan mot London, England, för att stanna där i ett halvår. Jag ska nämligen åka som au pair, ÄNTLIGEN! Men det berättar jag mer om i ett annat inlägg, för nu är det dags för mig att göra mig i ordning och ge mig iväg. Tänkte passa på att göra ett besök på älskade Monki innan jag åker hem, nu när jag ändå är här.

Ha det!

LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0