ANDRA ADVENT, ELLER?

Fredagskvällen blev inte som planerat. Hela dagen gick jag runt med en märklig känsla av att planerna skulle bli inställda, och vad hände? Det blev inget! Så istället låg jag hemma, åt en fiskpinnemacka till middag (när kylskåpet gapar tomt blir det som det blir) och kollade på deprimerande program på tv. Kuuuuuuul. 

I lördags mötte jag upp Cecilia inne i London för att gå på jack-jakt åt henne och ta en lunch. En jacka hittade vi och en lunch blev det på Byron. Riktigt gott är det, deras "grej" är proper hamburgers, och yuuummie! Vi skiljdes sedan åt när hon gick till jobbet och jag köpte min första julklapp. Hoppas det blir rätt! Kvällen spenderas hemma med familjen, xfactor och låååångt skypande med alex! Mys. 

Idag sov jag till halv elva, vilket ju är ytterst ovanligt för att vara mig. Hade inte Jamie bestämt sig för att börja dammsuga så hade jag nog kunnat sovit längre. Har under dagen lyssnat på f&f's podcast, kollat på tv, lekt med Rose och målat naglarna. Nu väntar en prommis, och sedan Sunday roast till middag. Och ikväll avgörs vilka som går vidare till finalen i xfactor!


Just det, en sak till. Jamie klippte gräset idag! Alltså hallå, hur märkligt är inte det? Klippa gräset andra advent?? Hemma skottar pappa snö och här måste gräset klippas. Helt fel. 



LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0