DAN FÖRE DOPPAREDAN SÄGER FOLK

Men hej gullisar! Det var ett tag sedan nu, men jag har inte lagt ner tid på något annat än att umgås med alla saknade människor här hemma (och uträtta tråkiga men nödvändiga ärenden). Så här kommer en snabb (okej, det är jag som skriver så alla vet att det definitivt inte blir snabbt) återblick på de senaste fem dagarna genom bild och text:

I torsdags åkte jag hem, blev upphämtad av mamma på Arlanda där hon bjöd på efterlängtat smågodis. Väl hemma kramades jag med pojkarna i familjen och fick äntligen äta korvstroganoff igen! Mums. Så skönt att få sova i min egen säng också! 
Stängde av det alarm jag haft på i tre månaders tid för att komma ihåg att hämta Rose (som om jag skulle glömma det), semester på riktigt! 
ÄNTLIGEN en vettig adventsstake i mitt liv!

I fredags åt jag svennefrukost, packade ihop alla julklappar och åkte till jobbet. Var bara tvungen att åka dit och kramas lite. Passade också på att slå in mina julklappar och käka lunch där. Kändes som förra vintern all over, föll verkligen in i de gamla vanorna. Har saknat att jobba där i höst! Var så kul att träffa alla där igen, och hälsa på de nytillkomna. Sedan åkte jag till fotspecialisten och kollade upp mina trasiga fötter och knän, och sedan till tandläkaren. Befarade hål, men allt var finfint! Försökte sedan fixa mobilen meeeeen när det gäller teknik går sällan saker rätt för mig, så det blev tok såklart. Hoppade på kvällen in i bilen för att åka och hämta Alex. Började med att köra på fel sida av vägen, BRA GJORT! Som tur var gick allt bra hehe. Fick pussa på min pojke igen och det var sååå himla underbart. Spenderade fredagskvällen hemma hos honom och Hanna på Brynäs. Mysigt!
Tillbaka i tomteverkstaden

Hann träffa bocken en snabbis innan han dog åtminstone 

Lördagen började med massa kramar och gos, innan jag åkte in till Telia för att få fart på mobilen. Så nu funkar det, vill någon få tag på mig nu använder jag mitt gamla svenska nummer! Familjen åkte sedan ut till Ockelbo för jullunch med släkten. Kul att få träffa alla igen, kramkalas blev det där också. Mycket mat, och konstig mat, men det var trevligt! Kvällen spenderade jag på andra sidan järnvägen med mina bästa vänner. Julklappsbyte, gott att äta, massa prat och grinchen bjöd kvällen på. Saknade vänner alltså. Fina julklappar fick jag också! 



En stor del av söndagen gick ut på att baka. Mitt på dagen åkte jag och Alex ut till hans farmor och farfar för att baka pepparkakor. Det gjorde vi förra året med, riktigt mysigt. De är så roliga haha. Och pepparkakorna blir såååå goda! Vi åkte sedan hem till mig för middag med familjen och på kvällen gjorde vi två lite olika tryfflar. Lite svårätna kanske, men goda! 

Måndagen började med lite saker att uträtta och så där. Alex gjorde mig sällskap som tur var, guld värd. Lite skjortshopping för hans räkning och lunch på stan. Hårklippning, även det för Alex del, och lite häng hemma hos Hanna. Fika på stan med mami, lite bakning och julgranspyntning på kvällskvisten. Mycket hann vi med tillsammans idag innan vi var tvungna att säga hejdå. Vi hade sedan rimstuga och en halv uppesittarkväll här hemma. 

Tvingade Jacob att sätta upp stjärnan som han alltid gjort, det blev hetsigt, ilsket och motvilligt gjort i år 

Skulle inte direkt vilja höja årets gran till skyarna om man säger så haha. Men det är ju åtminstone en gran, som Alex så tröstande sa


Och imorgon är det julafton! Har verkligen inte fått in det i huvudet än. Det känns så himla märkligt i år, men antar att det bara är att lita på kalendern. Så god jul på er alla där ute!



LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0