NACHO NIGHT

Så, igår fick jag se min favorit åka ur xfactor. Det var en besvikelse, tyckte verkligen att han hörde hemma i topp två, men ändå, att komma trea är inte dåligt det heller! Men Luke Friend kommer jag lägga på minnet, han borde verkligen gå en ljus framtid till mötes! Så ikväll avgörs det vem som vinner, det står mellan Sam och Nicholas, vilka tidigare varit mina favvisar efter Luke, och jag hoppas på att Sam tar hem det!

Efter xfactor går det en talk show som jag sett några gånger, Jonathan Ross show, och igår var det givet att kolla. David Beckham var med!! Alltså den respekten jag hyser för honom. De flesta andra gillar honom för hans utseende, men det kunde jag inte bry mig mindre om. Han har alltid varit en av mina största idoler och inom fotbollens värld min förebild. Allt han åstadkommit i sin karriär, och han känns ändå som en så genuint okomplicerad person. Det vet jag ju såklart inte egentligen, men så är känslan. Kul att få se en intervju med honom måste jag säga! Will Ferell var också med och han är ju riktigt underhållande! Hans nya film anchorman 2 kommer ut nu, verkar så rolig! Måste se den. Han berättade också om hans svenska fru och deras svenska julfirande. De drack akvavit i livesändning och sjöng en väldigt tveksam variant av helan går, skrattade så jag grät. Vilka pajaser. Bra sätt att avsluta lördagen på! 
Vi bjöds på nachos till middag igår, så himla gott

Idag siktar jag på att försöka skypa med Alex, ta en promenad och påbörja packningen. 
Söndagen femtonde december, tredje advent. Ingen snö här än, fortfarande ljust om morgonen. Känns inte som att det snart är jul! Men ikväll ska jag tända min extravaganta adventsstake och hoppas att det höjer stämningen lite. Haha, tvek på det. 

LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0