SKYSKRAPER

Vinnaren av X-factor 2013.... Sam Bailey! Föga förvånande då hon varit överlägsen hela tävlingen igenom. Kanske inte den bästa artisten, men en sån helt fantaaaastisk röst! Hon förtjänar verkligen att vinna, just nu framför hon vinnarlåten med tårarna rinnande och hela xfactorgänget hoppandes och skrikandes runt henne. Så fint. Man blir så berörd av henne. 

Julstämningen ökade liiite idag då Steph har befunnit sig i köket hela dagen och börjat med julmaten. Konstiga korvar, fruktkaka och någon jultårta gjordes idag, och mmmm vad det har luktat jul här inne! Så mysigt. Julbelysningen och granen har varit tänd hela dagen dessutom. Självklart har jag tänt min adventsstake också. Vet att ni alla älskar min nytänkande och budgetvariant av stake så tänker bjuda på en till bild, bara för er skull. Så snäll är jag, det är ju ändå snart jul! 



LÄTTA DITT HJÄRTA
Skrivet av: Stina

Å snart kommer du hem gumman! Lova att ta dig tid att hälsa på i Trödje! Vi är laddade för lite London-info! :)
Å det kommer att finnas lussebullar kvar ända till Påsk så det hänger på dig att äta upp dem. Hoppas du fick se Lailas bild på Tuva när hon lussade igår*? Kram, kram Stina o Co.

Svar: Ja självklart, ser så fram emot att få träffa er allihopa! Åååh lussebullar! Jag fixar det jag, lovar! Nej den bilden har jag inte fått sett, ska be henne skicka den :) massa kramar till er
JOSSAN

2013-12-16 @ 11:37:05

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0