TYSK NOSTALGI

Gick förbi ett Lidl idag på min promenad och fick något plötsligt infall att jag bara var tvungen att leta efter de äppelringar som är så heliga i hagaströmskretsarna. För att förklara mer så blev de en enorm favorit på vårt träningsläger i Tyskland för en herrans massa år sedan och de frossade vi på under veckan i Tyskland. Det är alltså sura godisar som smakar äpple, logiskt nog. I alla fall, så finns de bara på Lidl och jag minns inte senast jag åt dem, men nu fick jag något ryck och sprang in på Lidl, där jag aldrig annars är. Hittade dem, köpte en påse, skänkte lite pengar till välgörenhet och promenerade vidare. Och vilken nostalgi att äta en sån igen! Dock blev jag besviken på att de inte smakade lika bra som jag mindes, men så är det väl alltid. Tänker på er när jag smaskar i mig de här, erkan och soffis (bland andra)!


Nu har jag även sett vilka som går vidare till xfactorfinalen. Spännande värre blev det, men till slut avslöjades det att det blev mina favoriter som klarade sig! Och min favoritfavorit är numera Luke, en ascool ung kille med en golvmopp till frisyr och skön röst. 

Har även tänt andra ljuset idag på min värdelösa och improviserade adventsstake. Alltid något liksom. Inte lika mysigt och fint som ni därhemma har det, meeeeen vad ska man göra. 



LÄTTA DITT HJÄRTA
Skrivet av: erkan

haha åååh dom underbara godisarna!!! Snygg adventstake du har btw ;)

2013-12-09 @ 10:56:56
URL: http://edorsson.blogg.se
Skrivet av: Laila hjelte

Snyggt!!!

2013-12-09 @ 13:19:11

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0