CALL ME COTTONHEAD

Jag har haft en väldigt händelserik och bra helg! Låt oss gå igenom den tillsammans:

I fredagskväll hoppade jag på bussen mot Peckham där jag mötte upp en tysk au pair, Kathrin, på en pub. Vi satt ute under infravärme då det var fullt inomhus, vi var rejält genomfrusna när vi rörde oss hemåt! Vi hade aldrig träffats förut så det var  kanske liiite spänd och märklig stämning under kvällen. Vi var riktigt vilda och drack juice båda två haha. Laaaaame. Men det var gott. Trots några obekväma tystnader var det kul att träffa någon ny som dessutom inte var svensk!

Igår började jag dagen med att runt nio ta bussen, återigen till Peckham, för att träffa en finsk au pair, Karoliina. Vi gick till en pub för att äta frukost med en fransk au pair, Claire. Hade tänkt testa på en full English breakfast för första gången, men insåg rätt snabbt att jag förmodligen skulle lämna hälften så gav upp den tanken. Vi hade det väldigt trevligt! Härliga och lättsamma tjejer, kände mig väldigt avslappnad i deras sällskap! Briljerade lite med min finska också, haha! Hoppas verkligen att jag kommer träffa dem igen!
Runt tolv åkte jag hem igen, lyssnade på en massa av Filip och Fredriks podcast, skrattade högt för mig själv och gjorde Jamie både konfunderad och en aning orolig för min mentala hälsa.
På eftermiddagen åkte jag in till Trafalgar square och träffade Cecilia på national gallery. Vi gick omkring där och beundrade konst/samtalade en timme eller så. Väldigt fin byggnad! Och nu kan jag stolt säga att jag sett målningar av Van Googh, Turner, Monet, Velasques (stavningen på honom är oklar) med flera. Trots minimalt konstintresse var det häftigt! Vi gick också in på national portrait gallery och kikade runt innan vi gick till Leicester square där vi åt italienskt till middag. Efter det lyxade vi till det med frozen yoghurt, yuuuuummie! Resten av kvällen spenderade jag hemma framför sjukaste programmet Celebrity juice. 



Idag har jag varit på picknick i Hyde park med Frida och Linnea! Superfint ställe nere vid vattnet och strålande sol! Himla mysigt alltså. Vi hade en konstant pågående fight med närgångna fåglar vilket kanske störde friden en aning, men det var ganska underhållande också. Efter det hoppade vi på en randombuss och åkte till slutstationen, och därifrån gick vi runt lite. Vi hamnade till slut vid Leicester square där vi drack lite te och värmde oss (för i skuggan var det inte varmt alls). Sedan tackade jag för mig och åkte hem, för det var nämligen meningen att jag skulle skypa med mina fina föräldrar, men det visade sig att internetcafet hade stängt... Så vi får ta det någon annan dag. Nu är jag helt slut efter helgens alla intryck. Huvudet känns fyllt av bomull. Så ska sova sköööönt inatt! 





LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0