EN MÅNAD, ELLER INTE

Idag tränade jag riktig styrka för första gången sen jag kom hit. Inte på gym dock, för det där gymkortet är inte helt enkelt att skaffa har det uppenbarat sig. Men satte ihop ett litet eget program, känner redan att jag kommer ha rejäl träningsvärk de närmsta dagarna. Men det är skönt!

Idag var ytterligare än dag med byggsnubbar springandes upp och ner för trapporna, utan att de åstadkommer något. Ni gör ju inget vettigt ändå så, så fixa vårt förbannande internet någon gång!!!
Lekte och busade med Rose, jobbade över, kollade på foton och åt pizza till middag. Min tisdag. Två dagar kvar. Hihi.

Förresten, i söndags hade jag varit här i en månad! Se där! Eller ja, det beror ju på hur man räknar. Räknar man från datum till datum eller när exakt fyra veckor gått? För om det är från datum till datum firar jag en månad idag istället! Jag har ju några läsare i alla fall, kan ni inte hjälpa mig med detta? Någon som vet hur man faktiskt ska räkna, är nyfiken faktiskt. Ni kan gärna få kommentera lite mer allmänt också, skulle jag bli glad över! Åtminstone tur att jag har Erka som gör mig lycklig och kommenterar med jämna mellanrum!
 
 

LÄTTA DITT HJÄRTA
Skrivet av: Anonym

Man räknar datum. Annars blir det 336 dagar per år

2013-10-22 @ 23:29:49
Skrivet av: erka knutsson

Vet. Jag är grym! Jag räknar datum till datum iallfall.. ;)

2013-10-23 @ 11:07:57
Skrivet av: Laila hjelte

Hej du! Man räknar efter datum gumman . En månad är ju inte bara fyra veckor ! Pussgurka där !

2013-10-23 @ 22:42:17

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0