LEDIG LÖRDAG

Hej duuudes!
Idag är jag ledig, som alla helger. Planerar att spendera dagen hemma i huset, stundtals tillsammans med familjen och farmorn&farfarn och stundtals instäng på mitt rum. Min mobil fungerar fortfarande inte, trots att Jamie har betalat och ordnat allt. Han håller på att bryta ihop. Så idag åker han in till London för att en gång för alla lösa mobilproblemet, förhoppningsvis. Och ikväll ska jag träffa Stina och hennes kompis, två tjejer från Gävle. Det ska bli kul! Två helt nya bekantskaper, känns som om det behövs. Är ganska ensamt här annars. 

Igår hade jag för första gången ensamt ansvar över Rose med nattning och allt. Efter lite gråt löste sig allt, främst genom att hon fick kasta en boll på mig. Haha så oskön unge. Men så himla härlig. 

Bakade bullar med Rose igår också. Ärligt talat var det mest jag som bakade och hon som ställde till det, haha. Men det är väl så det ska vara när man bakar med en fyraåring! De blev hemska. Men de orutinerade engelsmännen gillade dem, alltid något. Ska göra ett nytt försök senare! 



LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0