MÅNGA LÅNGA DAGAR

En helg och en veckostart har passerat! Det här har jag roat mig med:

Fredag kväll: fick sluta lite tidigare och skyndade mig iväg till bussen. Efter en busstur och två tunnelbanetåg kom jag fram till min slutdestination. Där väntade Frida med två kompisar, och Cecilia. Vi skulle kolla på sverigematchen, antingen i svenska kyrkan eller på den svenska puben, vilka ligger på samma gata. Dock var det lååånga köer så vi var körda.. Det ledde till en stunds planlöst promenerade, en stund på donken och så återvände vi till puben, där vi hängde utanför fönstret för att, såsom många andra, försöka få en liten glimt av matchen. 1-1 stod det då, och plötsligt bröt ett galet jubel ut. Vi börjar hoppa och leka giraffer för att få se vad som hände. 2-1 Sverige! Zlatan såklart! Sen gick vi in till en spansk restaurang, ett gäng på kanske 15 svenska au pairer, och störde en stund, sen gick vi skilda vägar. En intressant kväll med massa nya folk!

Lördag: jag och Cecilia möttes upp och tog tuben till Camden, där vi skulle göra ett besök på Camden market. Mycket folk, mycket mat och en maaaassa fina, konstiga, udda och intressanta saker att köpa. Det var enormt! Efter en mysig dag där åkte vi hem för att mötas upp några timmar senare igen, då med Stina också. Vi tog oss till china town där vi åt en god middag, sen vandrade vi runt och hittade en pub där vi tog en varsin cider som smakade öl. En sväng till piccadilly innan vi hoppade på bussen hem. Ett samtal med soffan lockade fram lite tårar också. Bästa soffis. 

Söndag: världens slappaste söndag! Gjorde absolut ingenting, och det var underbart. Passade mitt låga söndagshumör perfekt. 

Måndag: tog Rose till skolan, slappade lite, handlade, lagade mat och skypade med min pojke. Lite tårar där med, var så länge sen jag fick se honom och höra hans röst. Gick sen och hämtade Rose på skolan. Strax efter vi hade kommit hem ringde det på dörren, det var Rose kompis Archie som var här för en playdate! Så jag hade det hur lugnt som helst igår, dom lekte på utan problem. Lagade lite middag (beans on toast, hur äckligt??) och gick till parken med dom. Efter playdaten gick vi hem, fick vittna Rose's första dj-lektion, vilket var otroligt underhållande. Jamie är dj, så han har en massa grejer här hemma. Himla söt var hon! 




Idag är både Jamie och Steph hemma, de jobbar hemifrån båda två. Väldigt jobbigt tycker jag, man känner sig iakttagen hela tiden då. Usch. Jaja. Nu ska jag hoppa in i duschen! Ciaooo


LÄTTA DITT HJÄRTA
Skrivet av: erkan

ofta alla skypar med dig utom jag :(

2013-10-15 @ 23:22:17

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0