OH MY, ANOTHER PIE

I lördags åkte jag in till Piccadilly och mötte upp Cecilia. Vi vandrade in i Soho för att hitta ett lämpligt ställe att äta middag på. Hamnade på en hamburgerställe, riktigt goda burgare måste jag säga! Efter en trevlig och mumsig middag drev vi (som alla andra lördagskvällar tillsammans haha) omkring för att hitta ett ställa där vi kunde ta en cider och snacka bort lite av kvällen. Det är inte det lättaste här i London kan jag lova er, det som finns tillgängligt är proppfulla barer, proppfulla pubar eller proppfulla klubbar. Vi hittade dock, efter typ tusen år, ett ställe där vi kunde sitta ner och få prata lite, och vi delade på en cider haha. Dom var enorma! Sedan mötte vi upp Stina när hon slutat jobba, men jag lämnade dessa på Piccadilly för att åka hem och sova. Var inte helt pigg i lördags. 
 
I söndags åkte jag med ovan nämnda flickor till Portobello market i Notting Hill. Marknader är så gulliga! Inte direkt ställen där jag köper saker, mest för att alla människor och trängseln stressar mig, men det är mysigt! Dock var det inte så mysigt efter en timme eller så, då himlen öppnade sig och regnet bara öste ner. Blev blöt och iskall, typiskt London antar jag. Vi drog oss då hem och jag bara mös hela kvällen.
 
Idag har jag åkt kollektivtrafik. Tog mig bort till Paddington station för att kolla hur lång tid det tar och leta upp en bra mötesplats för mig och Alex. För precis, han kommer hit! Snart! På torsdag! Hurraaaaa! Så himla lycklig!! Hihi. Efter min resa dit tur och retur, fixade och donade jag hemma, tog en promenad till mitt nya favvoställe, Café Noir här i Camberwell, fem minuters promenad hemifrån, och skypade med Alex en stund. Hämtade sedan Rose och när vi kom hem var det dags för play date igen, återigen med Archie. Idag var han inte helt rolig att ha att göra med. Inser hur lyckligt lottad jag är som har hand om just Rose! Hon är rena drömmen jämfört med honom och hans bror. Ett kvällsbad för Rose innan min arbetsdag var slut. Typisk engelsk middag, härligt samtal med mina värdföräldrar och nu lite tv. Britterna har några sjukt roliga program faktiskt!

LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0