EN ALLDELES FÖR KORT HELG

Den här helgen gick alldeles för fort! Sånt gillar jag inte, speciellt inte nu när jag bara har tre små veckor kvar i Sverige.
 
I lördags jobbade jag sista passet på Furuvik. Det blev en hektiskt och väldigt rolig dag för min del! Började som planerat uppe i entrén, ganska lugn och jämn ström av gäster, alla medlemmar i IF Metall, så det var ett enkelt jobb. Efter några timmar blev jag och Elin nerkallade till spel, där vi båda fick hoppa in. Första gången på spel för oss båda. Efter en timme där fick jag veta att jag behövdes i kiosk, så då fick jag rycka in där. Och jäklar anåda vad det var hetsigt där! Det var första gången där också, så jag kände mig rejält bortkommen i början, men sen blev det riktigt kul! Jobbade över runt en timme, sen fick jag äntligen sätta mig i bilen och varva ner lite. Två nya arbetsområden under sista dagen, det var sannerligen oväntat!
 
 
 
Eftermiddagen, kvällen och natten spenderade jag med min lilla student. Även söndagen blev en dag med Alex, han är så mysig han. Vill umgås med honom så mycket som möjligt innan jag åker iväg, för det är inte direkt lika lätt att pendla till London som mellan Gävle-Uppsala. Så på onsdag åker jag ner till honom och hälsar på en dag, kan aldrig få nog av att bara vara i närheten av världens finaste. 
 
Idag ska jag roa mig med lite förberedelser inför resan, baka lite och göra såna här viktiga saker som att måla naglar och göra hårinpackning. Låter som en perfekt måndag just nu!

LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0