EN KLUMP I HALSEN AV ALLVAR

Nu börjar de jobbiga avskeden börja. Igår började det med ett jobbigt möte, idag fortsatte det. Först en förmiddag på köpis med Erika där jag köpte lite nödvändigheter inför resan, däribland en kamera! Känns som ett bra val trots min sedvanliga beslutsångest. Erika sa jag inte hejdå till, henne träffar jag imorgon med, men under eftermiddagen åkte jag in till stan för att träffa Johanna, Elin och Elin. En sista fika på vårt nya hejdå-ställe haha. Kan inte förstå att vi skiljs åt! Några känslosamma timmar där tårarna inte var långt borta. När det var dags för hejdåkramarna brast det på riktigt, vad jobbigt det är sånt här. Speciellt att ta farväl av Lindmark, som om en månad åker till USA i ett år. Usch, tufft det här. 
En sista Elin-kram 

Nu har jag lagat pannkaka till förbannelse, haft pannkaksfest med lillebror och nu väntar en massa disk, yeeey.. När det är klart är det onsdagsmys med lilleman, Arsenal, cheeseballs och sen breaking news. Bra kväll!
Ett halvår ifrån Jacob? Hur ska han klara sig utan sin storasyster? Och hur ska jag klara mig utan min drygskalle till svamp?

LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0