UPPIS

Under det senaste dygnet har jag befunnit mig i Uppsala hos Alex. En sväng på stan (äntligen har jag hittat kläder till lördagens galamiddag med alla fina furuvikare!) hann vi med igår efter Alex skoldag, sen en promenad till Ica för att göra det tomma kylskåpet mindre tomt och slutligen nachomiddag. Mysigt värre.

Nu sitter jag på tåget hem, en timme senare en planerat. Bussfan var sen och dessutom seg, så min välplanerade resplan sprack. När jag klev av bussen vid stationen hann jag gå tre steg innan jag såg tåget rulla iväg från perrongen. Less man blir då. Så jag fick driva runt på stan en timme i väntan på nästa tåg. Det skapade lite irritation. Dessutom satt jag bredvid en kvinna på bussen som hade en stor resväska, vilken hon verkade tycka förtjäna att ta upp tre platser på den överfulla bussen. Och hon verkade tycka att det var väldigt lämpligt att den dessutom skulle stå framför mitt säte istället för hennes, så jag fick sitta med benen ut i gången och ha ryggen vriden som en spiraltrappa. I varje sväng ramlade den i princip över mina ben. Och för att göra det hela liiiiite mer irriterande körde hon över mina fötter med den där förbannade feta väskan när hon skulle av. Sa hon förlåt? Näääää. Jesus vilka människor det finns hörrni.

Jaja, för att bli på bättre humör ska jag ta och smutta lite på min chai latte och lyssna lite på Filip och Fredriks podcast. Kung!


LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0