FÖRSTA APRIL

Mitt lilla lamm fyller ju tjugo idag, helt otroligt. Grattis gullis!! Stor nu ju! Gjorde ett givet besök på systemet och en present fick han av dem också, alkoholfritt bubbel. Satan vad gott det var! Ska börja köpa sånt alltså. 

Ikväll fick jag för första gången åka med min stora, långhåriga lillebror när han övningskörde. Så duktig han är! Fick ge honom lite tips och råd och kände mig duktig en stund. Vi åkte ut till köpis med mamma för att leta ny kaffebryggare, vilket var ett väldigt projekt. Brydde mig inte direkt så mycket om det, jag dricker ju inte ens kaffe, ville mest bara se hur Jacob körde. Hehe. 


Någon jag märkt med mig själv under den sista tiden, nu när jag börjar bli så gammal och klok liksom, är att jag blir mer stolt och exalterad för andras skull än min egen. Ofta i alla fall. Som idag av två anledningar. Jag kände mig nästan gladare idag över att Alex äntligen fyllde 20 än vad jag gjorde när jag själv fyllde år. Och när jag satt i baksätet idag och såg Jacob köra blev jag mer stolt över honom än vad jag var över mig själv när jag började behärska bilkörningen. Vad är det om? Hur kan det vara så liksom. Men det är en ganska trevlig känsla det med, att känna så starkt med och för andra. 

LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0