MY LIFE IN BOXES

Jag har haft en fullspäckad vecka, och så kommer den fortsätta! 

I måndags påbörjade jag packningen och åkte ut till Junnos för att kika på en soffa som vi ska få låna. Vi fick då plötsligt för oss att vi skulle ta med oss Anton till grönan dagen efter och så blev det. Vi tog tåget ner, käkade lunch i Stockholm och hade sedan en härlig eftermiddag/kväll på grönan! Det var inte alls mycket folk så vi kunde åka huuuur mycket som helst! Dagens roligaste var när Alex drog en vurpa inne i lustiga huset, tur att du bjuder på dig själv hjärtat! Dagen avslutades inte lika bra, då pendeln var försenad, vilket ledde till att vi missade upptåget och fick sitta en timme i Uppsala och vänta på nästa. Men det var inte slut där, tåget gick tydligen inte mellan Tierp och Gävle på kvällarna, så vi fick åka buss därifrån. Lite lagom trött var jag då. Men ändå en riktigt bra, spontan tisdag!

Alex och Anton åkte den här jäveln. Mådde typ illa när jag såg dem åka, uscha

Onsdagen började med gräsklippning på IP, sen hem för att fortsätta packa lite till. Klockan två var jag till synsam för att göra en synundersökning och testa ut nya glasögon. Nu när jag skulle börja plugga igen kan det vara bra att ha glasögon istället för att stå ut med lite huvudvärk. Efter undersökningen åkte jag till IP för att byta om och lämna bilen, innan jag gick in till stan. Jag skulle nämligen klippa håret hos Julia! Det blev båda blondare och kortare, väldigt nöjd. Dessutom fixade hon till det superfint till kvällen, så duktig hon! Perfekt att få fräscha till håret samtidigt som man snackar lite skit med en fin vän. Så direkt från henne till terrassen, där några av oss furuvikare skulle käka middag tillsammans. Vi hade en sån himla mysig kväll, vi satt där och åt gott och pratade en massa! Kommer sakna alla fina människor därifrån. 


Igår fortsatte jag med packning varvat med lite serier, och på kvällen åkte jag och mamma ut till Ikea för att köpa allt som behövs till flytten. En massa saker blev det, sjukt hur mycket som behövs! 

Idag åkte jag och Alex iväg och köpte glas, det enda vi inte hittade igår. Noga med sånt vettni, hehe. Åkte sen och lunchade med mamma, goaste finaste mami. En sallad på Gävle strand, så mysigt. Nu har jag precis packat ner vad jag tror är det sista som kan packas just nu och myser i soffan med lite varm choklad. 


Ikväll ska vi ha minikräftis här hemma med familjen och imorgon väntar 14 timmars jobb. Sommarens sista pass!

LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0