BRAGDGULD NÄSTA?

Det där passet idag var...intressant. En blandning mellan yoga, styrka och thai chi. Kanske inte min grej. För mycket tjat om andning och att man ska vara avslappnad medan man har knutit ihop sig själv till någon sorts kantig kringla. Nej tack. Jag kommer garanterat ha träningsvärk imorgon, men jag har dessutom väldigt ömma knän och en ledsen rygg. Inte riktigt värt det. Men men! Man lär sig.   

Innan jag gick iväg till gymmet hann jag med att följa damernas stafett via SVTs hemsida. Sjukt bra uppdateringar där alltså! Sportbladet SUGER i jämförelse. Satt på nålar hela tiden och kunde för mitt liv inte förstå att det var sant när de började hetsuppdatera om Kallas upphämtning. Sjukaste. Jag gick runt och fånlog och småskrattade hur länge som helst efteråt. Jag som inte ens fick se spektaklet! Helt jäkla amazing att hon fixade det, vilken bragd. Slog på tvn i hopp om att de kanske hade tagit sitt förnuft till fånga, men nä, då valde de att sända repris från herrarnas konståkning. Seriöst?? Puckon. Men sjukt härligt för svenskorna! Kung!!

Nu planerar jag promenad i den tillfälliga solen, får se hur länge den stannar den här gången. Tippar max en timme. Och inatt kommer Sofia! Mysiii. 

LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0