FREDAGSGYM

Idag lagade jag något nytt till middag. Jag gör ju sällan (läs aldrig) något vidare avancerat till Rose om kvällarna och det var inte det här heller, men ändå nytt. Det blev någon sorts tonfisksås med majs och ost, och pasta till det. Löjligt enkelt och hon älskade det. Har nu hittat en positiv sak med att ständigt leva med ett tomt kylskåp: man tvingas testa på nya saker. Nu fanns det inget annat än just tonfisk att jobba med, förutom tomatsoppa på burk, men det vägrar hon äta utan bröd och bröd har vi inte, så då är det bara att köra på. Tyvärr åt jag det också och jag kan knappast säga att det var någon gourmetmiddag jag bjöd oss på, inte speciellt gott. Men som sagt, hon gillade det åtminstone. 

Jag äter ju sällan med Rose om kvällarna, främst för att Stephs mat är 1000000 gånger godare än min, men idag fick jag något ryck och kände att det vore trevligt att gymma efter jobbet. Därför fick jag snällt trycka i mig den där kladdiga oströran. Ble. Men alltså promenerade jag iväg till gymmet så här på fredagskvällen och körde lite, trots sjuuuk träningsvärk sedan gårdagen. Kände att jag inte hade så mycket att ge dock så det blev ett lugnt pass tyvärr. Jag märkte definitivt en stor skillnad på gymmet ikväll. På dagarna får jag sällskap av äldre, överviktiga och allmänt risiga människor (överlag såklart) medan det nu endast var unga och vältränade personer där. Började nästan skratta för mig själv, det var så himla övertydligt på något sätt. Lustigt tyckte jag. 

Efter träningen har jag legat hemma i sängen och myst och kollat på greys. Åh vad jag älskar den serien alltså! Nu ska jag sova, imorgon ringer klockan tidigare än vanligt, tänkte försöka klara av mina ärenden på stan innan turisterna dyker upp. Så godnatt!


LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0