HAPPY NEW YEAR (OF THE HORSE)

Imorse ringde klockan tråkigt tidigt, tidigare än den gör på vardagar. Men det var det värt, jag skulle nämligen in till stan för att träffa Cecilia och fira det kinesiska nyåret! Jag hade ingen aning om att det firades nu eller nånting, men Cecilia upplyste mig vänligt om att Londons firande av det kinesiska nyåret är det största i världen (bortsett från Kina då såklart, och möjligtvis andra "kinesiska länder) och satan vad folk det var! Vi började vid Trafalgar square där en parad startade och sedan följde vi omedvetet efter paraden till utkanten av china town. Paraden bestod folk i olika märkliga utstyrslar och eftersom det nu är hästens år fick vi se några hästmänniskor också. Det kom även en klassisk drake, några bussar, dansare och en överdimensionerad anka. Intressant. Sen vandrade vi runt i lite överallt och letade solen för att inte frysa ihjäl medan vi väntade på att den stora invigningen skulle ske på en scen på Trafalgar. Till slut började det efter lång väntan, men då vi inte såg speciellt mycket och inte riktigt förstod vad som hände stod vi mest och pratade och njöt av solen haha. Efter ett tag tappade vi intresset och hungern vann, så vi började jakten efter en asiatisk restaurang, för klart man ska äta asiatiskt en dag som denna. Tyvärr var vi inte de enda som tänkte så. Fullproppat och megaköer överallt! Till sluuuuut hittade vi ett ställe där vi bara behövde köa litegrann och fick då äntligen god mat i magen. Där avslutade vi vår asieninspirerade dag tillsammans och for hem till var och sig.




Ber om ursäkt för kassa bilder... Ville bara försöka visa hur mycket folk det var men det går inte, sjukaste jag varit med om

Hade även nya tröjan, ÄLSKAR DEN. Bra köp där

Jag gjorde ett stopp på cafet för att dricka något varmt och kolla på lite program i mobilen, innan jag gick hem för att byta om lite snabbt. Invigde nämligen nya skorna på gymmet ikväll! Riktigt sköna var de. Känner mig allt nöjdare med det köpet måste jag säga. Tränade en timme och lyckades sträcka bakre låret, vilket är helt jävla stört eftersom att jag tränade mage och rygg. Seriöst?? Hur går det till? Ont har jag nu i alla fall, så sjukt osmidig haha. Orkar ejjjjjjj.

Jaja, kom hem från gymmet och fick en räkrisotto serverad till middag. Här lägger Steph upp maten på tallrikar innan de serveras, och hon tror att jag äter hur mycket som helst. Nu äter jag kanske mer än vad en normal tjugoårig tjej gör, men inte så mycket som hon verkar tro ibland! Portionen idag var helt enorm. Försökte verkligen trycka i mig allt för att slippa slänga, men det gick verkligen inte. Den portionen hade gjort min bror proppmätt kan jag lova. Gillar inte riktigt grejen med att serveras mat på tallriken. Betydligt skönare att få ta själv liksom.

Ikväll börjar nya avsnitt av top gear som jag tänkte titta på. Intresset för bilar är obefintligt hos mig, men programledarna är bara såååå sköna! Måste se det. Sen kommer jag somna tidigt, känner hur ögonen svider av trötthet efter en bra dag! 

LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0