SMÅ CITRONER GULA

Små citroner gula är skriven av Kajsa Ingemarsson år 2004. 
Boken handlar om Agnes, som står stadigt i livet och är alldeles tillräckligt nöjd med tillvaron. En pojkvän som älskar henne, en familj som alltid ställer upp, en bästa vän som hon känner utan och innan och ett bra jobb. Tror hon. Allt eftersom raserar hennes liv, del för del, tills hela hennes tillvaro rämnar. När hon står på botten och inte vet var hon ska vända sig, erbjuder en vän henne att vara med och starta upp en restaurang. Då hon inte har något att förlora nappar hon på förslaget och hela hennes liv vänder. 

Det här är en bok om hur man vågar chansa och vågar välja, om vänskap och om att finna sig själv. Den är lättsam och engagerande, och jag mådde bra av att läsa den. Det är en väldigt varm bok om vardagliga saker, vilket gör den lätt av ta till sig. De flesta kan nog relatera till någon del av Agnes liv och därför blir den väldigt lätt att läsa och tycka om. Dock har den inte gjort något större intryck på mig, det var nu några veckor sedan jag läste den och jag minns inte speciellt mycket. Jag har inte mycket att säga om den för att handlingen inte fastnade. Den var lättsam, varm och rogivande och jag njöt av att läsa den, men den var inte tillräckligt bra för att fastna i min mentala bokhylla. Därför ger jag den 2,5 av 5 läslöss!


LÄTTA DITT HJÄRTA
Skrivet av: Amelia

Jag har också läst den och gillade den!
Rekommenderar Denise Rudbergs 3 böcker, Jenny S, Matilde och någonting mer haha... Har glömt (om det inte bara var två böcker? Blev osäker nu) KRAMIS

Svar: Åh men tack! Ska kolla in dom! :) kraaaam!
JOSSAN

2014-02-04 @ 21:44:50
Skrivet av: Linda

Kommer ihåg att du recenserade den här boken någon gång under högstadiet och att du flertalet gånger sade åt mig att läsa den. Men de har jag ännu inte gjort så de börjar väl bli dags! :)

Svar: Haha men gud skojar du! Jag var heeeelt säker på att jag inte hade läst den men mamma har alltid påstått att jag gjort det. Då hade hon alltså rätt! Men absolut, läs den :)
JOSSAN

2014-02-05 @ 17:27:00

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0