EN LÅNGSAM PROCESS

Jag har inte gjort så mycket de här dagarna, så jag har därmed inte mycket att berätta. Tränat, tvättat och städat mest. Tråkigt väder har det varit med. Imorgon ska det dock bli fint igen! Och ikväll är det viktig match, Arsenal möter Bayern borta. Åt middag tidigare med Rose idag för att kunna se matchen ostört haha. På tal om middag, så är det sådär katastrofdåligt med mat igen. Nu var det längesen sist i och för sig, men det är illa nu måste jag säga. Men hittade åtminsone en burk tomatsoppa i skafferiet och slängde ner lite minipasta också, men det fanns inget bröd vilket behövs för att vi skulle bli mätta, så svängde ihop lite scones bara sådär. Blev mööööms det. Rose hade aldrig ätit scones! Det var märkligt tyckte jag. Men hon gillade det! 

I mitt badrum finns det ingen förvaring överhuvudtaget, vilket betyder att jag levt så här i sex månader:
För en månad sedan köpte Jamie till slut en hylla, för då insåg han väl att det kanske inte var så smidigt för mig att ha det så, och inte är det snyggt heller. Så här långt har han kommit på det projektet:

Han är seriöst VÄRLDENS segaste människa. Lovar att han får tummen ur och bygger ihop den dagen innan jag åker eller nåt. Herre. 



LÄTTA DITT HJÄRTA
Skrivet av: Laila hjelte

Inte klokt du! Tur du kommer hem till ordning o reda. ! Kram skruttan

2014-03-11 @ 22:09:07

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0