LAST WEEKEND IN LONDON

Jag har haft en bra helg! Min sista helg i London. Herregud. Det känns så jävla sjukt. Plötsligt är det här kapitlet över. Trots att jag ser fram emot att få komma hem och känner att jag inte skulle vilja stanna längre egentligen, så är det ändå sorgligt och märkligt att jag ska lämna London. Jag kan inte förstå det. Mindre än en vecka kvar. 

Igår hade jag en heldag med Cecilia. Vi shoppade lite, främst åt henne men jag köpte en present och ett halsband i alla fall. Snöpligt nog lyckades jag glömma den påsen någonstans under dagen. Så typiskt!! Måste åka runt på de ställen vi var på och leta. Jaja. Vi åt också glass och njöt av solen i Hyde park, åt asiatiskt till middag och tryckte i oss lite efterrätt. Stupade i säng vid halv tolv sen, det var längesen en säng har varit så skön att krypa ner i. Var helt slut efter en härlig dag! 



Idag hade jag tänkt börja packa, men det var sådant FANTASTISKT väder så jag kunde omöjligt vara inomhus. Istället spenderade jag förmiddagen ute i parken och bara njöt. Solen brände på ordentligt! Idag hade vi nitton grader igen, varmare än i Turkiet. Sjukt! Fick en ruggigt god hamburgare serverad till lunch och sen åkte jag iväg till Brick lane för söndagsfika! Idag bjöd jag med mig Cecilia också, så nu var vi ett gäng på fem som mumsade kladdkaka på ett ställe som heter Fika. Vi satt där i en massa timmar och pratade, jättetrevligt! Konstigt att säga hejdå, speciellt till Kathrin som jag träffat ganska mycket. Men hon ska flytta till Stockholm i höst, och Carolin kommer också till Stockholm i en månad, så vi ska försöka att ses då! Och såklart kändes det jobbigast att säga hejdå till Cecilia som jag spenderat så mycket tid med, men vi är ju båda Gävlebor så någon gång borde vi ju återförenas där. Förhoppningsvis hinner vi ses någon gång till under veckan med. 
Fick lite Sunday roast när jag kom hem med och nu ligger jag mätt och nöjd i sängen och kikar på ett underhållande program på tvn. Kommer dock somna snart, sover fortfarande oroligt om nätterna så är konstant trött. Imorgon inleds den sista veckan som boende i Camberwell. Herre. 


LÄTTA DITT HJÄRTA
Skrivet av: Erika Edorsson

Men snygg du är då!

2014-03-17 @ 00:41:16
URL: http://kalifornication.blogg.se
Skrivet av: Laila hjelte

Det är min tjej det !!!😄

2014-03-17 @ 05:35:13

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0