LÖRDAGEN

Igår var en bra dag! Låg kvar i sängen länge och njöt av tystnaden, då hela familjen åkte iväg tidigt på morgonen. Gjorde en stört god omelett till lunch innan jag gick iväg och mötte upp Frida. Vi promenerade iväg till Burgess park där vi gick omkring i solen en stund innan vi slog oss ner och åt lite äpplen och nötter som hon så vänligt bjussade på. Där satt vi länge och väl och pratade en massa tills vi bestämde oss för att gå vidare. I andra kanten av parken ligger ett café där vi köpte en varsin glass och njöt av den i vårsolen, innan vi promenerade hem. Så himla sköna timmar i parken med en härlig tjej!


Gick sedan till gymmet och fjantade mig igenom ett sjukt mesigt benpass. Illa. Måste ta igen det någon dag. Men trots mesigheten har jag träningsvärk i rumpan idag. Jag måste ha världens klenaste rumpmuskler när 30 utfall ger mig rejäl träningsvärk. 

Kvällens planer ställdes in och istället blev det mellokväll hemma. Mot alla odds, så bestämde min mobil sig för att ha en sjuhelvetes uppkoppling just igår så det gick att kolla på svtplay! Halleluja. Jag som inte hört låtarna innan fick ju försöka göra en snabb bedömning av bidragen, och kände direkt att den där Ace Wilder var min favorit! Så härlig låt, och cool stil hon hade! Blev dock chockad över hennes ålder, jag trodde hon var typ 20 men hon är ju tydligen 31! Tokigt. Älskade dessutom Panetoz kläder, så snyggt! Så trots att min favvo inte vann (2 poängs skillnad, snacka om jämnt), så måste jag medge att Sanna Nielsen har en fantastisk röst. Och efter sju melodifestivaler förtjänar man kanske att vinna! 


LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0