SPRING IS COMING

Det har varit så härligt väder ute idag! Runt tretton grader, sol och blå himmel! Åtminstone fram till lunch. Jag har märkt att det ofta är soligt på förmiddagarna och så mulnar det på efter lunch, och ofta börjar det regna med. Så idag spenderade jag min förmiddag ute i parken, sittandes på en bänk med ansiktet vänd mot solen och f&f's podcast i öronen. Såååå skönt. Sen väntade en timme på gymmet innan jag gick hem och gjorde en mumsig lunch. Bra dag!


Den braiga dagen förstördes lite av några saker dock. Jamie har satt igång med renoveringen av köket, vilket betyder att det är K A O S överallt, och det borras och slipas och hamras galet mycket. Därför ska jag försöka hålla mig borta så mycket som möjligt, kommer bli tokig annars. Sen har jag haft en dålig dag fysiskt sett. Jag är som en gammal tant ju, har ont överallt. Tänker inte börja rada upp allt för då kommer ni håna mig, men alltså jäklar, det har varit en riktigt dålig dag för mig stackars kropp. Sen är det lite annat som dragit ner med, men det är som det är. 


Vi fick ta mellanmålet i min säng på grund av byggkaoset, och Rose kände sig stekig i mina solisar

Har nu fått en rapport om vad Steph tyckte om semlan: konstig. Den var bara väldigt konstig och smakade lite tvål. Ööh va? Tvål? Det var tydligen kardemumman som förstörde tyckte hon. Och Jamie har inte ätit sin än, tror jag snor åt mig den om den inte är uppäten ikväll. Hehe. 

LÄTTA DITT HJÄRTA
Skrivet av: Laila hjelte

Äh Steph fattar ju ingenting ! Semlor är mums!!!!! Käkade två stycken igår! 😄👍😉

2014-03-05 @ 21:15:17

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0