EN MÅNAD

Efter torsdagens tentalycka hade jag plötsligt en helt ledig fredag framför mig, vilket inte alltid händer! Så då följde jag mammas råd och tog mig ner på stan och unnade mig nåt fint. Nåt fint den här gången blev en kofta som jag kollat på länge och en nu träningströja. Så fort mitt halsont är över ska träningen ta fart, längtar!! Nu kör jag på promenader och luuuugn nybörjaryoga här hemma i väntan på att bli frisk, alltid något det med. Men tillbaka till fredagen, köpte lite julpynt och grejer med, ska bli så mysigt med december, advent och jul snart! Åt också lunch med Malin, där vi lyckades få både lunch, efterrätt och dricka för 60 kronor, ibland är det bra när köket gör bort sig! En härlig dag, som avslutades med hemmagjorda burgare och idol! 

Igår tog jag en morgonprommis innan vi åkte ner till stan igen, för att byta en radio som inte fungerade. Ja, vi köpte en radio, en billig en. Ännu mer pensionärsvarning, men det är ju så himla mysigt att lyssna på radio! Men den fungerade som sagt inte, så vi åkte ner för att byta den och köpa de sista julgrejerna som jag inte fick med mig hem själv. Bland annat väääärldens gulligaste glöggmuggar! Och jag längtar så tills jag får börja göra det lite juligt här, med betoning på lite. Vi kommer ju inte ens vara här över julen (exakt en månad till NY idag!!!) men någon ljusstake och så måste man ju ha. 


Nu myser jag framför Nyhetsmorgon medan Alex sover så sött och mumlar lite i sömnen. Gosigt. Men snart får han faktiskt ta och vakna! 

LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0