BACK IN TOWN

I helgen var jag hem till Gävle! Det var sig likt. Och väldigt trevligt. Hann med både jobb, umgås med familjen och träffa vänner, bästa kombon. 
På torsdagen hämtade mamma upp mig på stationen och så åkte vi direkt till ip för en eftermiddag på jobbet. På kvällen skjutsade jag mamma och pappa ner på stan, och medan jag väntade på att köra hem dem igen åkte jag hem till Mathilda för att kika hur hennes och Kevins nya lägenhet såg ut och baka lite bullar. Dock blev det inte så mycket bullbakande för min del, haha, satt mest där och babblade och drack te. Men det var mysigt!
 
Fredagen började tidigt, då jag och Emma hade frukostdejt på Clarion. Så himla mysigt! Lätt värt att kliva upp lite tidigare. God frukost och en härlig vän, perfekt start på en fredag! Sen åkte jag vidare till jobbet och jobbade hela dagen. På kvällen vankades det idolkväll hemma hos mattan med henne, Stina och Jejja. Riktigt kul att träffa dem igen! Kvällen avslutades med att både Stina och Jejja åkte på parkeringsböter, medan jag (som då riktigt osade av skadeglädje måste jag erkänna) klarade mig, ibland är det bra att vara lite mesig. Men så himla typiskt för dem, hahaha. 
 
I lördags sov jag ut, riktigt skönt. Tog sen en promenad till Strömvallen för att kolla på jakkemans match, och fick där sällskap av morfar, Danne, Stina och Tuva. Som en liten minisläktträff på samma gång! Mitt sista besök på anrika strömvallen, insöp verkligen atomsfären. Eller kanske inte. Var mest upptagen med att få Tuva att förstå att alla spelare på planen inte var Jacob, vilket gick sådär. De vann i alla fall! På kvällen åkte jag med mamma och pappa till den nyöppnade restaurangen Sarahs och åt middag. Supermysigt ställe med god och lite annorlunda mat, kul! Kan jag rekommendera. Lite senare åkte jag spontant hem till Mathilda och Kevin och kollade lite på tv, men det fick ett oväntat slut när mattan somnade mitt i filmen, så där satt Kevin och jag med en sovande Mathilda mellan oss. Kändes lite knasigt, men det gick bra ändå. Då fick ju vi lära känna varandra lite bättre i alla fall!
 
På söndagen träffade jag Julia för att äta frukost, och efter mycket om och med hamnade vi på java och åt amerikanska pannkakor, en riktig sockerbomb haha. Himla kul att träffa henne igen! Efteråt gick jag direkt därifrån till flanör för att luncha med Elin och Johanna, jag bara åt en massa haha. Men åh vad härligt det var att ses, vi hade så kul och smidda såna roliga planer! Efter några timmar där kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till korpen för att träna lite med Helena, och som vanligt körde dem med mig, haha. Men det är härligt!
 
I måndags var jag hos kiropraktorn och sen jobbade jag fram till två, då jag fick skjuts till tåget för att åka tillbaka till öret. Hade en sån bra helg hemma, så tack för det allihopa!
 

LÄTTA DITT HJÄRTA
Skrivet av: Laila hjelte

Underbart att ha dej hemma några dagar ❤️❤️❤️

2014-10-23 @ 05:38:59
Skrivet av: erkan perkan

Onskar jag ocksa kunde fa nagra dagar hemma ;)

2014-10-23 @ 22:28:16
URL: http://kalifornication.blogg.se
Skrivet av: erkan perkan

Onskar jag ocksa kunde fa nagra dagar hemma ;)

2014-10-23 @ 22:28:40
URL: http://kalifornication.blogg.se

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0