ÖRET

Nu har alltså livet i Örebro tagit fart! Introduktion varvas med föreläsningar som varvas med att komma till ro i lägenheten. Det ämne vi läser nu heter sociologi och är krångligt men intressant! Hoppas att det blir lättare när man kommer in i ämnet och pluggandet, det var ju trots ally några år sen jag satt i skolbänken sist. Introduktionen är kanske egentligen inget för mig, jag känner mig så trött på allt hets om att man ska dricka hela tiden och beteendet som det skapar. Så jag har än så länge varit med på hälften av det som hittats på ungefär, stått över de värsta suparfesterna. Jag må kanske framstå som en riktigt tråkig person, men så får det vara i så fall. Jag är ju faktiskt inte tråkig, jag gillar bara inte allt supande! Men jag är i en härlig introgrupp, grupp 9ish som vi heter. Vi tillhör sektionen corax och vi är från många olika utbildningar, personalvetare, lärare, pr-människor... I måndags var jag med på en grillkväll med kubb och fotboll, i tisdags var jag med på en halv pubrunda och ikväll ska jag iväg på "safari", tävlingar med djuriskt tema. Återstår att se vad det innebär! 



Vi bor en bit utanför stan, 5 kilometer från universitetet och över 8 in till stan. Så det blir en del cyklande! Bara idag kommer jag ha cyklat över 2 mil, inte konstigt att jag har ont i rumpan haha! Nackdelen med den sträcka vi cyklar varje dag är att den inte är upplyst stora delar. Så här såg det ut vid tio häromdagen när jag skulle hem. Som tur var kom Alex och mötte mig, min räddning. 

Vi bor supernära hjälmaren också (sjöutsikt från sovrummet, check) så vi har varit ner och kikat på omgivningarna lite. Sjö, naturreservat, fotbollsplan och lyxvillor omger oss här. Helt okej!




Och! Vi har lagat en massa mat, bland annat den här fantastiska lördagsmiddagen: fläskfilé med en massa gotta och färsk pasta. Ny favvo!!



LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0