TJUGO ÅR OCH PENSIONÄR

Seminariet i fredags var så väldigt jobbigt alltså. Usch vad jag var nervös! Men det gick bättre än väntat, och vi var den enda gruppen av tolv som förstått uppgiften rätt, så det kändes ju skönt. Och då var uppgiften väldigt svår också, det fick vi ju förtydligat. Och imorgon är det dags för nästa! Inte lika nervös inför det då det inte är examinerande. Mest bara lite genomkörning inför tentan, men ändå. Min seminariegrupp är härlig måste jag säga! Jag gillar inte riktigt att jobba i grupp, men den här gruppen funkar faktiskt helt okej. En kille där är så galet lik Jacob! Framförallt i sättet och kroppsspråket, men även lite i utseendet. Läskigt!

Den här helgen har ägnats åt en del plugg, städning och tvätt, men även några timmar på stan och en liten miniutflykt. Igår tog vi nämligen med oss kaffe och bullar i en ryggsäck och promenerade iväg till naturreservatet som ligger här borta, ekeby ekhage tror jag att det heter. Vi gick igenom där och såg oss omkring, innan vi slog oss ner i höstsolen och fikade lite i lugnet. På vägen hem sen gick vi över skolgården och hittade då både en fotboll och en basketboll. Då blev det såklart lite spontansport som fick avsluta lördagsutflykten. Himla mysigt och roligt att göra! Såna pensionärer är vi, när andra är ute och festar går vi på utflykt haha. Men det trivs jag med!

PS. Mamma och pappa, en cykel kan strykas från min önskelista. Den duger den jag har, nu när den har pumpats. Men en lila contigomugg står kvar!

LÄTTA DITT HJÄRTA
Skrivet av: Laila hjelte

Okej ! Noterar det där med önskelistan till 66 årsdagen !!!😄😘

2014-09-29 @ 22:49:19

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0