FOTBOLL, PÅSK OCH LÖPNING

Vi måste bo i Sveriges blåsigaste stad. Helst seriöst. Alltid ska det blåsa storm här! Underlättar inte cykeltransporten till och från skolan direkt. Inte heller när man försöker sitta ute och sola (när nu solen väljer att visa sig). Så här slutade det här om dagen. 



Men men. Idag sprang jag fyra kilometer! Ute! Känns fantastiskt! Inte gick det fort eller lätt, och ont i hela kroppen har jag nu, men jag klarade av det. Nu vet jag att jag har det i mig! Det är också så härligt att våren är här och att man kan träna ute på gräsmattan, fantastiskt!

Den här helgen kommer ägnas åt mycket pluggande, städande och träning. Hurra. Får försöka liva upp det med god mat och kanske kolla på AIK-GIF på söndag om vi får till det! Och på tal om GIF, så fick ju min fantastiska lillebror göra allsvensk debut i premiären! Han spelade nästan hela matchen på en ovan position och gjorde det kanon. Så kul! 



Och nu är dessutom GIF uppe i allsvensk ledning, haha! Den här rubriken är man inte van med att se!

Vi var hemma över påsk också, och hittade självklart på en massa roliga saker! Här kommer lite bilder från några härliga stunder



Målade ägg, bastade och kollade på badande dårar i stugan

Hade en helkväll med fina favoriter

Frukostdejtat med gulliga Mathilda 


LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0