JAG ÄR GLAD

Jag är glad. Glad för att första terminen nu är över och avklarad, bara betyg på sista inlämningen som saknas nu. Glad för att den uppgiften är inlämnad och klar. Glad över att min fina grupp B1 är så härlig. Glad för att vi i B1 hade världens härligaste kväll tillsammans igår. Glad över att jag utsågs till gruppens solstråle/gruppens mumsmums. Glad över att ha skaffat träningskort. Glad över att ha börjat träna igen. Glad för att jag äntligen hittat en ny pyjamas. Glad för att imorgon börjar andra terminen. Glad för att ha hittat så fina vänner. Glad för att jag har världens bästa sambo. Glad och stolt över lillebror som är på sitt första träningsläger med a-laget just nu. Glad för att jag har sån fin familj. Ja hörrni, jag är glad! 
Kanske att jag borde dela med mig av lite bilder. Jag har gjort en del sen jag tittade in här sist, varit till new york till exempel. Det är jag också glad över. Men det får bli en annan gång!



LÄTTA DITT HJÄRTA
Skrivet av: Laila hjelte

Men vilken härlig läsning !!!😄😄😄 den blev man glad över ! Och vet du ....jag är också glad ..mkt glad över att ha fått en sån vacker dotter med en sån härlig utstrålning o som är så trygg i sig själv ! I love you ❤️

2015-01-19 @ 11:11:25

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0