MÄRKLIG VERKLIGHETSUPPFATTNING

Idag var jag i skolan mellan 9 och 14. Helt sjukt länge tyckte jag, som är van att vara där i högst två timmar om jag ens är där. Snacka om att man får knasiga vanor och rutiner. Kändes som om jag varit där en hel evighet när jag väl fick cykla hem, helt slut efter denna URLÅNGA dag. Haha illa alltså. Och då ska också påpekas av dessa timmar hade jag två seminarium på totalt 2,5 timme, resten ägnade vi åt att äta lunch och vänta ut tiden. Crazy. 

Här hemma sitter Alex och skriver på ett arbete för fullt. Jag har tvättat och strukit, så något produktivt har jag åstadkommit. Dags för mig att börja packa lite, imorgon rullar det hemåt igen över helgen. Kommer åka fram och tillbaka som en galning här emellan den närmsta tiden, men så får det vara! 


BILDER



Det har varit fint väder, och det har vi tagit vara på. Här en kvällsutflykt till sjön

Märktes även på mig att jag kanske tagit vara på solen aningens mycket där ett tag

En annan solig dag var jag på promenad/utflykt med dessa två gullisar

Det här gjorde mig ledsen


Åkte hem på en dygnsvisit för att ha möte inför sommaren. Bjöds då på knäckebrödspizza av bästa mami och papi





Var på Alex & Sigges föreställning igår. Fantastiskt! Vilka stjärnor!



HELGEN

Jag måste säga att jag är nöjd med min helg! 
I fredags var det pevesittning på strömpis, en sittning för alla personalvetare på universitetet. Det var så himla kul! Först träffades klassen hos Alexa innan vi gick till strömpis, där vi bjöds på välkomstdrink och sen trerättersmiddag. God mat, mycket skratt, sång och härligt umgänge! Vi åkte sen vidare till kåren för att hänga där resten av kvällen innan jag tog sista bussen hem. Sjukt bra kväll!






Och lördagen började inte sämre den! Jag och Alex åkte ner på stan för att äta brunch på kitchen & table, vilket var en av födelsedagspresenterna som Alex fick av mig. Vilken brunch! Helt galet gott var det! Så mycket att välja på, och en massa efterrätter också haha. Rekommenderar det verkligen! Var typ alldeles pirrig av lycka när vi satt där och bara åt en massa god mat, drack mimosa och hade min bästa mittemot. Efter tre timmars njutande i princip rullade vi hemåt. Jag hann bara hem och vända innan jag cyklade till skolan för att kolla på GIF. Matchen bjöd på finlir från gefles sida men nån sorts förbannelse låg det över laget för inga mål blev det. Och inte fick brorsan spela heller!



Mormor och morfar dök upp på tv också, men fick ingen bra bild på det tyvärr! Men där i hörnet står de i alla fall, haha

Idag har vi spenderat mycket tid utomhus, promenerat i solen och roat oss en massa på skolgården. Som barn igen! Har också suttit ute på balkongen i omgångar och pluggat litegrann. Ikväll ska vi kolla på Madagaskar 3, så jäkla roliga filmer alltså!! 




FOTBOLL, PÅSK OCH LÖPNING

Vi måste bo i Sveriges blåsigaste stad. Helst seriöst. Alltid ska det blåsa storm här! Underlättar inte cykeltransporten till och från skolan direkt. Inte heller när man försöker sitta ute och sola (när nu solen väljer att visa sig). Så här slutade det här om dagen. 



Men men. Idag sprang jag fyra kilometer! Ute! Känns fantastiskt! Inte gick det fort eller lätt, och ont i hela kroppen har jag nu, men jag klarade av det. Nu vet jag att jag har det i mig! Det är också så härligt att våren är här och att man kan träna ute på gräsmattan, fantastiskt!

Den här helgen kommer ägnas åt mycket pluggande, städande och träning. Hurra. Får försöka liva upp det med god mat och kanske kolla på AIK-GIF på söndag om vi får till det! Och på tal om GIF, så fick ju min fantastiska lillebror göra allsvensk debut i premiären! Han spelade nästan hela matchen på en ovan position och gjorde det kanon. Så kul! 



Och nu är dessutom GIF uppe i allsvensk ledning, haha! Den här rubriken är man inte van med att se!

Vi var hemma över påsk också, och hittade självklart på en massa roliga saker! Här kommer lite bilder från några härliga stunder



Målade ägg, bastade och kollade på badande dårar i stugan

Hade en helkväll med fina favoriter

Frukostdejtat med gulliga Mathilda 


RSS 2.0