TROTS ALLT VÄLDIGT BRA

Jag tycker den här sommaren är en av de bästa under mitt tjugoåriga liv, trots att jag mest jobbar hela tiden. Men jag jobbar med så bra människor, och varvar jobbet med en massa annat kul, så det kan ju inte bli annat än bra. Jag har en spännande höst framför mig dessutom!

Men nu tänkte jag fortsätta i samma anda som de andra inläggen och göra en liten sammanfattning om vad som hänt sen sist:
Min otroligt duktiga lillebror har haft stora framgångar på sista tiden, framför allt i U-21 men har även varit uppe i A-laget, både tränat och fått åkt iväg på match. Så himla kul!

Jag har varit på brämmen med jullan och päronen, en dag som började med spöregn men avslutades med sol och värme 

Äntligen har jag fått Skypa med goaste Elin i Washington, första gången vi pratade med varandra sedan i september! Helt galet. Så härligt att få höra hennes röst igen


Blivit mött av ytterligare en hedenhösfigur på jobbet en morgon, och blivit bjuden på mumsig kaka. Älskar våra bakrutiner!


Jag och Alex hade en väldigt mysig kväll ute på balkongen här om veckan, tända ljus, choklad och gitarrspelande 



Favoritkusinen med familj kom och överraskade mig på jobbet en dag, gud så glad jag blev! Det livade verkligen upp. Världens goaste unge alltså

Igår bjöd vädergudarna på K A O S ute i Furuvik. Spöregn och åska, blixten slog till och med ner på tivolit. Det var bland det läskigaste jag varit med om. All telefoni och alla närverk slogs av och det blev en helt annan dag än vad någon kunnat räkna med


Men på kvällen blev det roligare, då var vi tjejer från jobbet ute och käkade på söderhielmska och hade en härlig kväll tillsammans!


Idag har jag fått umgåtts med Emma en stund, åh vilken bra tjej! Så himla kul att ses efter så lång tid, så nu får det inte gå lika långt mellan gångerna


Bra dagar liksom! Imorgon är jag ledig igen och snart åker vi iväg till Prag! Ska bli sååå härligt med lite semester, även om det bara är några få dagar. Wiiiiee!


MASSA MYS OCH SÅNT

People! Long time no see. Som vanligt. Det här har jag roat mig med sedan sist:

Fikat och kubbat med fina furuvikare, i Furuvik

Ätit en härlig sommarmiddag med kärleken



Åkt nercabbat till harnäs och njutit av en ledig dag i solen



Spenderat en kväll i underbara stugan




Hade det mysigt i parken en dag med goaste Amelia 






Varit på en fantastisk sommarfest för alla furuvikare. Vilka grymma kollegor jag har!



Blivit skrämd av dessa snuskiga hedenhös-gubbar dagen efter sommarfesten. Den nedersta jäveln står preciiiiiiis innan för dörren och har dessutom en kniv i händerna, tror ni man blir lite rädd eller??




Och så har jag såklart jobbat en massa och haft kul (ibland) där med. Idag var det dock mindre kul, aldrig har jag svettats så mycket. De sista bilderna är från idag, märks det att jag var smått besvärad av värmen..?


RSS 2.0