DAN FÖRE DOPPAREDAN SÄGER FOLK

Men hej gullisar! Det var ett tag sedan nu, men jag har inte lagt ner tid på något annat än att umgås med alla saknade människor här hemma (och uträtta tråkiga men nödvändiga ärenden). Så här kommer en snabb (okej, det är jag som skriver så alla vet att det definitivt inte blir snabbt) återblick på de senaste fem dagarna genom bild och text:

I torsdags åkte jag hem, blev upphämtad av mamma på Arlanda där hon bjöd på efterlängtat smågodis. Väl hemma kramades jag med pojkarna i familjen och fick äntligen äta korvstroganoff igen! Mums. Så skönt att få sova i min egen säng också! 
Stängde av det alarm jag haft på i tre månaders tid för att komma ihåg att hämta Rose (som om jag skulle glömma det), semester på riktigt! 
ÄNTLIGEN en vettig adventsstake i mitt liv!

I fredags åt jag svennefrukost, packade ihop alla julklappar och åkte till jobbet. Var bara tvungen att åka dit och kramas lite. Passade också på att slå in mina julklappar och käka lunch där. Kändes som förra vintern all over, föll verkligen in i de gamla vanorna. Har saknat att jobba där i höst! Var så kul att träffa alla där igen, och hälsa på de nytillkomna. Sedan åkte jag till fotspecialisten och kollade upp mina trasiga fötter och knän, och sedan till tandläkaren. Befarade hål, men allt var finfint! Försökte sedan fixa mobilen meeeeen när det gäller teknik går sällan saker rätt för mig, så det blev tok såklart. Hoppade på kvällen in i bilen för att åka och hämta Alex. Började med att köra på fel sida av vägen, BRA GJORT! Som tur var gick allt bra hehe. Fick pussa på min pojke igen och det var sååå himla underbart. Spenderade fredagskvällen hemma hos honom och Hanna på Brynäs. Mysigt!
Tillbaka i tomteverkstaden

Hann träffa bocken en snabbis innan han dog åtminstone 

Lördagen började med massa kramar och gos, innan jag åkte in till Telia för att få fart på mobilen. Så nu funkar det, vill någon få tag på mig nu använder jag mitt gamla svenska nummer! Familjen åkte sedan ut till Ockelbo för jullunch med släkten. Kul att få träffa alla igen, kramkalas blev det där också. Mycket mat, och konstig mat, men det var trevligt! Kvällen spenderade jag på andra sidan järnvägen med mina bästa vänner. Julklappsbyte, gott att äta, massa prat och grinchen bjöd kvällen på. Saknade vänner alltså. Fina julklappar fick jag också! 



En stor del av söndagen gick ut på att baka. Mitt på dagen åkte jag och Alex ut till hans farmor och farfar för att baka pepparkakor. Det gjorde vi förra året med, riktigt mysigt. De är så roliga haha. Och pepparkakorna blir såååå goda! Vi åkte sedan hem till mig för middag med familjen och på kvällen gjorde vi två lite olika tryfflar. Lite svårätna kanske, men goda! 

Måndagen började med lite saker att uträtta och så där. Alex gjorde mig sällskap som tur var, guld värd. Lite skjortshopping för hans räkning och lunch på stan. Hårklippning, även det för Alex del, och lite häng hemma hos Hanna. Fika på stan med mami, lite bakning och julgranspyntning på kvällskvisten. Mycket hann vi med tillsammans idag innan vi var tvungna att säga hejdå. Vi hade sedan rimstuga och en halv uppesittarkväll här hemma. 

Tvingade Jacob att sätta upp stjärnan som han alltid gjort, det blev hetsigt, ilsket och motvilligt gjort i år 

Skulle inte direkt vilja höja årets gran till skyarna om man säger så haha. Men det är ju åtminstone en gran, som Alex så tröstande sa


Och imorgon är det julafton! Har verkligen inte fått in det i huvudet än. Det känns så himla märkligt i år, men antar att det bara är att lita på kalendern. Så god jul på er alla där ute!



HEATHROW

Nu sitter jag på Heathrow och väntar ut tiden. Fick julklapp och present av familjen imorse och Rose hjälpte mig att packa ner det så försiktigt som möjligt i väskan. De är så gulliga! Rose hade tydligen varit ledsen imorse över att jag skulle åka och tyckt att det var en dålig ide haha. Så vi kramades extra mycket innan hon gick till skolan! Steph skjutsade mig Paddington så tog jag Heathrow express till flygplatsen. Awesome tåg! Lätt värt det. Incheckningen gick übersnabbt så klockan tolv var jag helt klar med allt. Så nu sitter jag och dricker te och väntar på att klockan ska närma sig avgång. Vill vara hemma nuuuuuu. Men ikväll så, ikväll ses vi Sverige!!
Så glad är jag över att få komma hem! HAHA 


LAST DAY

Igår tog jag en tur in till stan för att köpa de sista julklapparna (typ). På bussen träffade jag Frida, en au pair som jag träffat en gång och måste se till att träffa mer! Verkligen en trevlig tjej, otroligt lättsam. Så vi hade en pratstund på 45 minuter innan vi äntligen nådde Oxford street. Där skildes vi åt och jag blev klar med mina ärenden fort och smidigt som tur var. Köpte med mig en chai latte som jag drack på resan hem, tänkte att jag skulle förgylla sista bussresan här under 2013. 

Skolan hade någon sorts julfest på eftermiddagen SAS det så jag gick dit. Misstag. Hade ju trott att Rose skulle vara med på nåt, men så var det ju inte. I 20 minuter stod jag ute i iskalla vindar och lyssnade på ett gäng tioåringar spela blockflöjt och sjunga julsånger. Kan vara gulligt, men när man har noll koppling till någon av dem är det inte så sött att höra dem sjunga och spela i omedvetet kanon och varierande toner. De följande tio minuterna fick jag ofrivilligt delta i någon sorts hyllning för rektorn som tydligen skulle gå i pension efter 30 år på skolan. Hade aldrig sett människan. Stod mest och log och nickade artigt. 

Rose och jag gjorde lite julkort till hennes kusiner efter skolan, och mös och busade lite extra mycket. Gobiten.



PARTY I KÖKET

Inatt hände det något mycket märkligt här. Jag vaknade med ett ryck av att något lät, och insåg snart att det var musik som spelades väldigt högt. Kollade på klockan, tio i fyra på morgonen. Jag hörde att musiken kom från köket, men fattade verkligen inte varför. Blev huuuur rädd som helst för jag förstod ju att det inte var någon i familjen som bestämt sig för att ha disco i köket. Plötsligt blev det tyst, men jag kunde inte somna om, var helt uppe i varv, men jag vågade ju inte heller gå och kolla, feg som jag är. Tio minuter senare gick musiken igång igen, den här gången tystare, och jag hörde att det var radion för det var någon som pratade mellan låtarna. Volymen höjdes och höjdes hela tiden, tills det efter tjugo minuter stängdes av. Så där fortsatte det, och jag lyckades inte somna förrän ungefär två timmar senare. Tydligen hade det fortfarande varit igång på morgonen och skrämt livet ur både Rose och Jamie. Väldigt konstigt, och obehagligt. Radion måste ha ballat ut helt, hoppas jag i alla fall. Hatar att jag är så feg.

CUDDLES

Jag har märkt att Rose är väldigt kramig och gosig de senaste veckorna. Det beror förmodligen på att hennes föräldrar har varit borta mycket och att hon då söker sig till mig, och att hon börjar se mig som en naturlig del av hennes vardag. Men sen är det nog också att hon vet att jag åker hem snart och kommer vara borta några veckor, för hon vill mysa och kramas mer och mer för varje dag. Nu har hon börjar pussa mig på kinden också då och då, fast jag får inte pussa henne haha. Men jag älskar att hon är gosig, det är så mysigt! Idag frågade jag om hon skulle sakna mig när jag är hemma, och det skulle hon för "I like you so very much". Aaaw mitt hjärta smälte.



PYSSEL OCH PACKNING

De här två dagarna som gått av veckan har jag ägnat åt storstädning och packning. Nu är badrummet skinande rent och mitt rum städat och fint för de släktingar som kommer flytta in där över jul. Det enda som återstår är att tvätta sängkläderna, sen är det redo. Halva resväskan består av julklappar, en fjärdedel av saker som ska lämnas hemma och resten kläder. Så jag prioriterar era julklappar över kläder hörrni ni, känn er hedrade! 

Idag pysslade jag och Rose lite på eftermiddagen. Jag är inte direkt känd som någon mästerpysslaren, snarare raka motsatsen, men idag fick jag något ryck och gick till en liten pysselaffär och köpte en massa saker. Så vi skapade lite juliga saker, men eftersom Rose tålamod är minimalt, blev det inte så mycket och inte så komplicerat, men alltid något. Hon var stolt och nöjd i alla fall! 





SKYSKRAPER

Vinnaren av X-factor 2013.... Sam Bailey! Föga förvånande då hon varit överlägsen hela tävlingen igenom. Kanske inte den bästa artisten, men en sån helt fantaaaastisk röst! Hon förtjänar verkligen att vinna, just nu framför hon vinnarlåten med tårarna rinnande och hela xfactorgänget hoppandes och skrikandes runt henne. Så fint. Man blir så berörd av henne. 

Julstämningen ökade liiite idag då Steph har befunnit sig i köket hela dagen och börjat med julmaten. Konstiga korvar, fruktkaka och någon jultårta gjordes idag, och mmmm vad det har luktat jul här inne! Så mysigt. Julbelysningen och granen har varit tänd hela dagen dessutom. Självklart har jag tänt min adventsstake också. Vet att ni alla älskar min nytänkande och budgetvariant av stake så tänker bjuda på en till bild, bara för er skull. Så snäll är jag, det är ju ändå snart jul! 



NACHO NIGHT

Så, igår fick jag se min favorit åka ur xfactor. Det var en besvikelse, tyckte verkligen att han hörde hemma i topp två, men ändå, att komma trea är inte dåligt det heller! Men Luke Friend kommer jag lägga på minnet, han borde verkligen gå en ljus framtid till mötes! Så ikväll avgörs det vem som vinner, det står mellan Sam och Nicholas, vilka tidigare varit mina favvisar efter Luke, och jag hoppas på att Sam tar hem det!

Efter xfactor går det en talk show som jag sett några gånger, Jonathan Ross show, och igår var det givet att kolla. David Beckham var med!! Alltså den respekten jag hyser för honom. De flesta andra gillar honom för hans utseende, men det kunde jag inte bry mig mindre om. Han har alltid varit en av mina största idoler och inom fotbollens värld min förebild. Allt han åstadkommit i sin karriär, och han känns ändå som en så genuint okomplicerad person. Det vet jag ju såklart inte egentligen, men så är känslan. Kul att få se en intervju med honom måste jag säga! Will Ferell var också med och han är ju riktigt underhållande! Hans nya film anchorman 2 kommer ut nu, verkar så rolig! Måste se den. Han berättade också om hans svenska fru och deras svenska julfirande. De drack akvavit i livesändning och sjöng en väldigt tveksam variant av helan går, skrattade så jag grät. Vilka pajaser. Bra sätt att avsluta lördagen på! 
Vi bjöds på nachos till middag igår, så himla gott

Idag siktar jag på att försöka skypa med Alex, ta en promenad och påbörja packningen. 
Söndagen femtonde december, tredje advent. Ingen snö här än, fortfarande ljust om morgonen. Känns inte som att det snart är jul! Men ikväll ska jag tända min extravaganta adventsstake och hoppas att det höjer stämningen lite. Haha, tvek på det. 

L Ä N G T A R

Ser så himla mycket fram emot att få komma hem snart! Kommer krama sönder alla mina gulliga gosiga loveydoveys! Kan inte förstå att jag kommer få träffa er igen snart. Såååååå mycket kärlek och saknad till er. 






VARM I HJÄRTAT

Det här möttes jag av när jag kom hem i eftermiddags. Vilken go unge, blev alldeles tårögd!





COUNTDOWN

Några dagars update att ta igen då. Ber om ursäkt för bristfälligt bloggande, men det är inte så himla kul när man konstant får kriga för vettigt internet. 

I onsdags bjöd jag över Cecilia på pannkakslunch! Det var mums. Hon hängde kvar sedan och lekte lite med mig och Rose. Blev en trevlig onsdag. 
Dimmigt var det också 

Torsdagen var en jobbardag rakt igenom. Rose hade studiedag så jag började åtta på morgonen, och dessutom var Jamie och Steph på julfest på kvällen så jag var alltså i tjänst halva natten dessutom. Vi började dagen med att bara hänga runt i mjukiskläder och kolla på tv. Mjukstart delux. Sedan gick vi till affären för att handla lite, det väntades bak! Dock hittade vi inte det som behövdes så istället för mjuk pepparkaka blev det citroncupcakes. Alltid mysigt att baka med Rose, och de blev helt okej! Lite onödigt torra kanske, men skyller på att ugnen är omöjlig att förstå sig på. Efter lunch kom Cecilia på besök. Hon skulle nämligen göra oss sällskap till eftermiddagens fotbollsträning! Skönt med lite sällskap, en timme ute i kylan blev mindre jobbig.  Cecilia stannade på middag också och sen hade jag och Rose lite mystid i soffan innan hon slocknade i mitt knä. Gosigt. Spenderade sen resten av kvällen framför celebrity juice med popcorn. Söta popcorn dock, så äckligt egentligen. Hade på eget salt också och då blev det okej. Men seriöst, sött popcorn? 




När Rose spenderar misstänksamt lång tid inne på toan är det något sånt här man kan lita på att man möts av

Igår gav jag mig iväg på julklappsrunda nummer två. Totalt fiasko. Hittade inget. På eftermiddagen gjorde jag inte många knop. Vi kollade lite på tv och byggde med klossar, sen somnade hon i min säng. Till slut lyckades jag få liv i henne igen, och sen hanns det inte med så mycket mer. Gjorde mig i ordning och tog bussen in till stan med Karoliina. Vi åt middag och hade det allmänt trevligt! Vi mer eller mindre våldgästades av en ensam ung tjej som satt vid bordet bredvid och ville prata av sig. Hon hade minst sagt haft en jobbig dag, hennes mamma hade fått veta att hon hade fått cancer för tredje gången, hennes bästa vän hade lämnat henne inne på en toalett när hon grät över beskedet och nu satt hon där och drack vin och åt oliver i väntan på hennes andra kompisar. Tyckte såklart väldigt synd om henne, men hon var väldigt märklig. Väldigt. Ett mycket oväntat litet inslag i vår kväll, haha. Kom hem vid tolv efter en låååång bussresa hem och stupade i säng. 



Idag ska jag roa mig med lite städning och sedan göra ett nytt försök med julklapparna. Måste hitta! Ikväll kommer Cecilia hit, det är final i xfactor, det måste vi ju se!

JULPYSSLANDE

Gårdagen spenderade jag till diverse pysslande och fixande. Allt jag kan säga nu är ett stort tjockt HAHA. Äh, det löser sig. Förhoppningsvis. En vanlig eftermiddag med Rose och en kväll förgylld med läsning. Älska böcker! Och det är himla kul att läsa engelska böcker som utspelar sig i London när man är här, coolt på något sätt att hänga med i var det utspelar sig. 
Att bygga med klossar blir lite bättre när granen lyser så mysigt

Den här dagen har jag ägnat åt julklappsshopping! Hittade en hel del faktiskt, skönt! Så en sväng till för det sista borde räcka om jag har tur. Kom hem precis i tid för att hämta Rose på skolan, bra planering där. Vi julpysslade lite på kvällen, igår "gjöt" vi små julfigurer i formar och idag var det dags att måla dem. Otroligt vackra konstverk! Haha kanske inte, men det var mysigt i alla fall.




Nu ligger jag nerkrupen under täcket och kollar på film. Imorgon ser jag fram emot att träffa Cecilia!

TYSK NOSTALGI

Gick förbi ett Lidl idag på min promenad och fick något plötsligt infall att jag bara var tvungen att leta efter de äppelringar som är så heliga i hagaströmskretsarna. För att förklara mer så blev de en enorm favorit på vårt träningsläger i Tyskland för en herrans massa år sedan och de frossade vi på under veckan i Tyskland. Det är alltså sura godisar som smakar äpple, logiskt nog. I alla fall, så finns de bara på Lidl och jag minns inte senast jag åt dem, men nu fick jag något ryck och sprang in på Lidl, där jag aldrig annars är. Hittade dem, köpte en påse, skänkte lite pengar till välgörenhet och promenerade vidare. Och vilken nostalgi att äta en sån igen! Dock blev jag besviken på att de inte smakade lika bra som jag mindes, men så är det väl alltid. Tänker på er när jag smaskar i mig de här, erkan och soffis (bland andra)!


Nu har jag även sett vilka som går vidare till xfactorfinalen. Spännande värre blev det, men till slut avslöjades det att det blev mina favoriter som klarade sig! Och min favoritfavorit är numera Luke, en ascool ung kille med en golvmopp till frisyr och skön röst. 

Har även tänt andra ljuset idag på min värdelösa och improviserade adventsstake. Alltid något liksom. Inte lika mysigt och fint som ni därhemma har det, meeeeen vad ska man göra. 



ANDRA ADVENT, ELLER?

Fredagskvällen blev inte som planerat. Hela dagen gick jag runt med en märklig känsla av att planerna skulle bli inställda, och vad hände? Det blev inget! Så istället låg jag hemma, åt en fiskpinnemacka till middag (när kylskåpet gapar tomt blir det som det blir) och kollade på deprimerande program på tv. Kuuuuuuul. 

I lördags mötte jag upp Cecilia inne i London för att gå på jack-jakt åt henne och ta en lunch. En jacka hittade vi och en lunch blev det på Byron. Riktigt gott är det, deras "grej" är proper hamburgers, och yuuummie! Vi skiljdes sedan åt när hon gick till jobbet och jag köpte min första julklapp. Hoppas det blir rätt! Kvällen spenderas hemma med familjen, xfactor och låååångt skypande med alex! Mys. 

Idag sov jag till halv elva, vilket ju är ytterst ovanligt för att vara mig. Hade inte Jamie bestämt sig för att börja dammsuga så hade jag nog kunnat sovit längre. Har under dagen lyssnat på f&f's podcast, kollat på tv, lekt med Rose och målat naglarna. Nu väntar en prommis, och sedan Sunday roast till middag. Och ikväll avgörs vilka som går vidare till finalen i xfactor!


Just det, en sak till. Jamie klippte gräset idag! Alltså hallå, hur märkligt är inte det? Klippa gräset andra advent?? Hemma skottar pappa snö och här måste gräset klippas. Helt fel. 



FFFFFFREDAG

Den här dagen har jag ägnat åt att ta emot paket och guidat runt en snubbe som skulle kolla dörrarna. Återigen något som är fel med det här huset. Katastrof hur ett så nybyggt hus som det här har så mycket problem. Sedan har jag dessutom hunnit med ett mag- och ryggpass här hemma på vardagsrumsgolvet. Det går det med, känner att jag kommer ha träningsvärk i helgen! 

Ikväll ska jag träffa finska Karoliina och hennes lilla au pair-gäng. De ska gå ut men jag är lite kluven huruvida jag ska hänga med eller inte... Är himla osugen på det men samtidigt är det ju nästan katastrof att jag inte varit ut här i London än. Är nog den enda au pairen här omkring som inte festar var och varannan kväll haha. Men ja, vi får se hur jag gör till slut. Hänger med dem till en början i alla fall! 


HÖST I DECEMBERKYLAN

De senaste dagarna har jag mest drivit omkring, men det är väl som vanligt egentligen hehe. I onsdags åkte jag och handlade för den här familjen har fan inget hemma i kylskåpet. Tog mig friheten att köpa lite nytt. Gjorde egen potatis- och purjolökssoppa till lunch men trots att jag följde recepten till punkt och pricka blev den sjukt vattnig! Måste göra den igen och ändra lite. Men Rose gillade den ändå, så det var bra. 

Igår hann jag med att skypa med Alex, bra samtal och stor saknad. Sen packade jag i ordning en väska och hetsade iväg på fotboll med Rose. Man vet aldrig när bussarna går så vi stressar som satan och ibland (som igår) kommer vi fram 25 minuter innan det börjar. Men har man otur kommer vi bara fem minuter innan, och då blir det körigt att hinna byta om. Men igår var vi som sagt tidiga, tur då att tränarna är hur trevliga som helst så vi har något att roa oss med. Två killar från Birmingham som åker runt lite överallt här i England och tränar barn. Vilket tålamod de har alltså, herregud. Träningen igår var ute, vilket inte var kul. Som tur var har de tak över planen, för det regnade, men det blåste dessutom galet mycket så det blev sviiiinkallt fastän jag klätt på mig bra. Uscha, kylan är verkligen annorlunda här än hemma. Vinden gör det så mycket kallare, och det blåser i princip alltid...

Vill också säga ett stort lycka till och kör hårt till min lillebror, som just nu är på sitt tredje landslagsläger! Vad stolt man blir över sin lilla svamp!

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna:
December och snart jul, då känns det skumt att man ser det här på marken istället för snö
Rose ritade en teckning till sin mamma och skrev sen det här, helt själv! För första gången skrev hon något utan hjälp från mig. Bra gjort för en fyraåring måste jag säga!
Mössa på för första gången gången när det var fotboll ute
Ytterst få som dök upp på träningen, i vanliga fall är de nästan dubbelt så många
Sofia skickade med en teckning till Rose i ett av hennes brev (precis, vi brevväxlar, KUNG) och när jag hade förklarat vad det var (tomten var lite för nytänkande för hennes lilla hjärna) tyckte hon att den var såååå fin. Så tack för den soffis! Hoppas det är lugnt att jag visar den här hehe 


DO THEY KNOW IT'S CHRISTMAS TIME AT ALL?

Alltså jag blir så arg på den här familjen! Eller arg är en överdrift. Men, de har inte en enda juldekoration uppe! Det stör mig! Varför inte!?!? Det är ju så mysigt. Ingen adventsstake har jag fått tag på heller. Försöker skapa julstämning med julmusik men det är bara helt fel. Ingen snö, inget rött, inga tomtar, inga ljus... Då passar inte julmusik in! Katastrof alltså. 

Jag och Rose spelade spel idag. Passar fett bra med ett insektspannband, eller hur? 


Förresten, Sverige må vara litet och anonymt, men vi har fler saker att erbjuda världen än bara Ikea och H&M! Avicii, Swedish house maffia och first aid kit hörs ofta på radio och tv här, "the Swedish fika" är välkänt och dessutom hittade jag detta på tv häromdagen:
Coolt!



AVSAKNAD AV ADVENTSMYS

En vecka av diverse aktiviteter har gått. De flesta helt ointressanta. Därför orkar jag inte lägga ner någon tid på att återberätta, utan visar er lite randombilder istället. 

Roade oss med Rose nya snögubbemössa

Gjorde Jamie arg med min nya Arsenalhalsduk (han blev seriöst arg, jesus alltså)

De tränade frisparkar på fotbollen förra veckan. Överkurs?

Pizzamiddag på golvet framför Ghostbusters (vilken skrämde mig, pinsamt jag vet), så kan man ju också spendera sin fredagskväll 



AVSAKNAD AV ADVENTSMYS

En vecka av diverse aktiviteter har gått. De flesta helt ointressanta. Därför orkar jag inte lägga ner någon tid på att återberätta, utan visar er lite randombilder istället. 

Roade oss med Rose nya snögubbemössa

Gjorde Jamie arg med min nya Arsenalhalsduk (han blev seriöst arg, jesus alltså)

De tränade frisparkar på fotbollen förra veckan. Överkurs?

Pizzamiddag på golvet framför Ghostbusters (vilken skrämde mig, pinsamt jag vet), så kan man ju också spendera sin fredagskväll 

Skypade med mina favoriter igår också. För första gången sen jag kom hit! Det var så härligt att få prata med dem igen. Ser fram emot tills jag får se er igen gullisar!

SAMLADE I LONDON

Okej, så nu äntligen kommer en sammanfattning av helgen med familjen på besök!
 
Fredag: Jag jobbade på som vanligt under dagen, och när Jamies föräldrar kom hit på kvällen sa jag hej, hejdå och stack iväg. Det var faktiskt nästan så hehe. Men i alla fall, då tog jag min weekendväska och åkte till Regents park där hotellet låg, och där de väntade på mig. Sååååå härligt att se dem igen! Vi kramades och pratade innan vi gick iväg till en restaurang där vi åt en sen middag. Vi gjorde kväll ganska tidigt, och gud så skönt det var att sova i en hotellsäng!
 
Lördag: Började dagen med hotellfrukost - mums! Sedan gick vi runt längs Oxford Street, Bond Street och så vidare, ett tag innan det var dags att åka bort mot Emirates Stadium, äntligen var det dags för fotboll! Sjuuukt häftig upplevelse! Massa folk, bra fotboll och skön atmosfär! De vann med 2-0, båda av Giroud, bra kille där! Men Aaron Ramsey kommer alltid vara min idol, han är ingen dålig spelare han heller! Efter matchen åkte vi till hotellet där vi chillade lite och spelade spel, innan vi gick för att äta middag. Ruskigt god mat alltså! Ruskigt fancy var det också, kände mig ganska malplacerad haha. Men alltså sååååå gott!!
 
Söndag: Vi tog oss denna förmiddag till Camden market där vi gick runt bland alla stånden och kikade och åt god mat för en billig peng. Jag hittade ett par hörlurar, äntligen! När vi kände oss klara där åkte vi in till Hyde Park och gick omkring där, hamnade på winter wonderland en snabbis också, vet inte vad man ska kalla det egentligen.. Men en massa karuseller, marknadsstånd, juldekorationer, julmusik och en skridskobana. Trots avsaknaden av snö var det mysigt! Vi skyndade oss sedan vidare mot hotellet för att packa ihop allt som de hade med sig hemifrån för att sedan åka hem till mig! Vi tog en promenad i området och sen gick hem för att introducera dem för min värdfamilj. Det gick himla bra alltså! Rose och Jacob spelade kort till och med, så sött haha. På kvällen åt vi middag på en pub i Camberwell och åkte sedan tillbaka till hotellet.

Måndag:
På morgonen klev jag upp tidigt och goa mammisen gjorde mig sällskap till frukosten. Åkte hem för att ta Rose till skolan och sedan åkte jag till Waterloo för att möta upp familjen. Vi skulle åka upp i London Eye! Mamma var inte helt avslappnad, om man säger så. Men du gjorde det, så bra där! Otroligt coolt tyckte jag! Lite läskigt också måste jag erkänna, men det var en häftig upplevelse! Efter den åkturen turistade vi lite och åkte sedan mot Regent street för lite shopping. Vi hann inte med det så länge innan jag var tvungen att åka tillbaka för att börja jobba. Tårfyllt hejdå vid busshållplatsen, men det gick mycket bättre än väntat. Vi ses ju ändå vid jul igen!
Haha, älskar mammas inte helt avslappnade uttryck
 
Tack så himla mycket för allt jag fick och allt ni tog med mig på! Ni är världens bästa, tack! Älskar er.
 

RSS 2.0