BODY MIST

Idag var jag till Apple igen för att hämta datorn. Så nu har jag äntligen en fungerande dator igen, efter en och en halv månad! Har därför spenderat någon timme åt att återställa den och fixa till allt, så skönt. Dock har jag inget internet så det är ju sämst. Har inte heller Word kvar på den, så jag kan inte göra mycket mer på den än att kolla på de serier jag hade sparade. Men alltid något! 

När jag var till Apple store i Covent garden här i veckan märkte jag hur mycket jag gillar det området. Kände att jag borde glida runt där oftare. När jag var där idag ångrade jag mig. Helvete vad packat med folk det var! Sjukaste. Att komma ur tunnelbanan var ett krig. Det var såna köer till hissarna för att ta sig upp därifrån att jag, som många andra, valde att ta trapporna. 193 trappsteg. 15 våningar upp. Det var fan ett skämt!! Trodde jag skulle dö tio gånger om. Tyckte så himla synd om de gamlingar och par bärandes på småbarn som stod och flåsade längs räcket. Tyckte även att de var ganska puckade som tog trappan. Det var en fruktansvärd nära döden-upplevelse, aldrig igen. 

Efter att jag hämtat ut datorn smet jag in på the body shop, enbart för att slippa undan från en dryg man som predikade om gud och jesus och allt vad det nu var. Där råkade det vara rea, och så råkade de ha lite body sprays som luktade gudomligt, så då råkade det visst bli så att jag köpte två. Hehe. 110 kronor för båda liksom, vad ska man göra. 

Körde ett armpass på gymmet såhär på lördagskvällen. Det var skönt måste jag säga, jag kommer ha en riktigt härlig träningsvärk imorgon! 

LÄTTA DITT HJÄRTA

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0