WEEKEND WITH THE GIRLS

Nu tänkte jag ta och berätta lite om helgen som var!

Mamma, Anna och Julia landade i London redan på fredag eftermiddag, så vi stämde på kvällen träff utanför tunnelbanestationen där vi skulle bo. Efter lite trafikkaos kom jag till slut fram och vi rörde oss mot en restaurang jag bokat bord på. Ett indiskt ställe som har ruggigt god mat! Det blev en väldigt trevlig och god middag innan vi gick tillbaka till hotellet. Hotellet som var... Intressant. Det var inte direkt något fancy ställe om man säger så. Risigt som fan, smalaste trapporna  och sjukligt varmt på rummet. Men så kan det vara! 



På lördagen började vi med en frukost som rimmade med resten av hotellet. Vi gjorde oss sedan ordning för shopping på Bond street, Oxford street, Carnaby och runt Piccadilly. Under dagen gjorde vi även ett stopp på pret för lunch, ett ölbreak och sedan middag på Byron. Åh vad jag älskar deras burgare! Det blev i princip tolv timmar ute på stan, snacka om att man var slut när vi väl var tillbaka på rummet. Jag och mamma fick dela säng också haha, mysigt värre. 
Tur att man har ärvt pappas utseende alltså... Haha vad håller hon på med!?






Söndagen inledde vi med lite turistande, Big Ben-området, Downing street och Trafalgar square bland annat. Vi gjorde även ett kort besök på National Gallery för att dels vara lite kulturella, dels fly undan från regnet som föll hela dagen. Vi åkte sedan till Leicester square för att kika in på M&M world och sedan äta lunch på Muriel's kitchen. Så mysigt ställe! Därefter promenerade vi vidare till Covent garden där shoppingen fortsatte tills fötterna och magarna (och möjligtvis plånböckerna) sa nej och vi tog en välbehövlig glasspaus. Vi åkte sen till Oxford street och Forever 21 där vi avslutade vår shoppingdag. Åkte sen tillbaka till hotellet, vilade lite och gjorde oss i ordning för middag. Vi åt på Banana Tree i Bayswater (området där vi bodde) och muuuums, så gott. Det var på ett annat Banana Tree jag åt för första gången här i London, ute på restaurang alltså, tillsammans med Cecilia och Stina. Efter några timmar där gjorde vi kväller. 






Notera att mitt huvud ser ut att ha plockats bort och satts fast på sniskan igen

Klockan ringde nämligen halv sex på måndag morgon. Uscha. Vi gjorde sällskap på tunnelbanan och kramades sedan hejdå innan vi åkte åt olika håll. Lite tårar som alltid, det går inte att komma ifrån. Men jag hade en otroligt härlig tjejhelg! Tack sååååå himla mycket för att ni kom och hälsade på! Det var underbart :)


LÄTTA DITT HJÄRTA
Skrivet av: Erika Edorsson

Myspys! Jävlar vad långt hår du har fått? Haha :o

Svar: Haha visst har jag!! Galet!
JOSSAN

2014-01-29 @ 23:33:27
URL: http://kalifornication.blogg.se
Skrivet av: Laila hjelte

Tack själv Josefine . Vilka härliga bilder och vad mysigt vi haft. Kram påla jäntungen min ❤️❤️❤️

2014-01-30 @ 21:29:20

SHOOT MAN:

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0